Policija zbog Đokića traga za malim, crvenim autom u Moravcu

Prema navodima mještana, današnje prisustvo policije u Moravcu ipak nije bilo samo dio rutinske potrage za izvršiocem, već su se bavili konkretnim tragom.

Policija zbog Đokića traga za malim, crvenim autom u Moravcu
FOTO: Screenshot/Nova.rs/Telegraf.rs

Kako se saznaje od izvora iz istrage, pojačano prisustvo policije u Moravcu dio je opsežne istrage nezapamćenog zločina, tačnije ubistva porodice Đokić. Policija češlja teren i bukvalno ide od kuće do kuće. Kako su mještani Moravca rekli, oni se raspituju za mali crveni automobil. Da li neko od mještana posjeduje takav.. Ko ga vozi?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Raspitivali su se za neko malo crveno vozilo, da li ga je neko video, da li neko od nas ima takav automobil. Pretpostavljam da je to vozilo vjerovatno primećeno na snimcima video kamera koje je policija uzela. I ranije se pominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže" rekao je jedan stanovnik ovog sela, prenosiKurir.

Ne može ni muva da proleti

Pripadnici Interventne brigade PU Niš, aleksinačka i saobraćajna policija rano jutros ušli su u Moravac. Saobraćajna policija postavila je vozila na ulaz u selo iz pravca Žitkovca, mada nije bilo zaustavljanja automobila niti kontrolisanja vozača, primjetno je bilo da se prati ko ulazi i izlazi iz ovog mjesta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Oko podneva, saobraćajna policija premjestila se u suprotni pravac, odnosno na izlaz iz Moravca ka Tešici. Istovremeno, dva policijska kombija stajala su na raskrsnici glavnog puta kroz Moravac i puteljka koji vodi ka tzv. Dudinim Barama, mjestu gdje su 2. oktobra pronađena tijela Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA