TRB: Novi poslovi u najavi, završen sajam u Kairu

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstavljena je u najboljem svjetlu na jednom od najvećih svjetskih sajmova naoružanja i vojne opreme EDEX u Kairu, koji je juče završen.

TRB: Novi poslovi u najavi, završen sajam u Kairu

Novi poslovi su u najavi, potpisano je više protokola o saradnji, a otvoreni su i pregovori o prodaji „Despota“.

Rukovodstvo TRB-a imalo je prijem kod ministra za vojnu proizvodnju /NOMP/ Mohameda Ahmeda Morsija, kao i sastanak o nastavku i daljoj saradnji u Egiptu.

Štand TRB-a posjetile su brojne strane delegacije, od kojih izdvajamo delegaciju Rusije koju je predvodio Oleg Valerjevič Markejev, zamjenik direktora "Rosoboroneksporta", ruske državne kompanije za trgovinu oružja i vojne opreme čiji je rad pod direktnim nadzorom predsjednika Rusije Vladimira Putina, kao i delegaciju Egipta predvođenu generalom Mohamedom Adlijem, direktorom Odjeljenja za oružje i municiju u egipatskom Ministarstvu odbrane.

Veliku podršku TRB je u Egiptu imao i od ministra privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslava Petričevića, kao i ambasadora BiH u Arapskoj Republici Egipat Sidika Spahića, a ovaj sajam obilježila je i veoma dobra saradnja naše kompanije sa kompanijama iz Federacije /FBiH/ i Srbije, kroz preporuke i upućivanje klijenata.

Multifunkcionalno vozilo „Despot“ izazvalo je zaista veliku pažnju i interesovanje kako stručnjaka u oblasti vojne opreme i naoružanja, tako i medija i posjetilaca.

O „Despotu“, poluautomatskom pištolju „RS 9 Vampir“, upaljačima za vojnu namjenu i kompletnom proizvodnom programu i uslugama TRB-a većinski vlasnik TRB-a Slaven Ristić, generalni direktor Mirjana Šarenac Mičić i uži menadžment kompanije govorili su brojnim delegacijama, posjetiocima, kao i medijima.

Premijerom „Despota“ na svjetskom tržištu TRB završava uspješnu poslovnu 2021. godinu i otvara vrata, nadamo se, još uspješnijoj 2022.

Sajam EDEX u Kairu, okupio je od 29. novembra do 2. decembra, više od 400 izlagača koji su predstavili najsavremenija dostignuća iz oblasti vojne industrije i naoružanja.

Sajamsku manifestaciju pratio je i i niz organizovanih predavanja, zvaničnih večera i neformalnih druženja, a sajam je okončan fenomenalnim vatrometom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA