Bijeljina: Oblačno sa padavinama i vjetrovito vrijeme

  • BIJELJINA
  • 09. Dec 2021.

U Republici Srpskoj ujutru kiša vjetrovito. Od sredine dana zahlađenje. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 2, najviša dnevna temperatura do 7 stepeni.

Bijeljina: Oblačno sa padavinama i vjetrovito vrijeme

Ujutru na jugu i zapadu kiša i vjetrovito uz jak do olujni vjetar.

Tokom prijepodneva kiša jača na jugu i zapadu i postepeno se širi ka centralnim i istočnim predjelima. U Hercegovini se očekuju obilnije padavine. Vjetar će postepeno slabiti.

Od sredine dana na sjeveru i zapadu postepeno zahleđenje i u višim predjelima će početi snijeg uz formiranje manjeg sniježnog pokrivača, a ponegdje će i u nižim predjelima padati susnježica i snijeg. Do večeri padavine postepeno slabe i premještaju se ka istoku, a na sjeverozapadu i sjeveru padavine prestaju.

Vjetar ujutru na zapadu, u Hercegovini i na jugoistoku jak do olujni južni i jugozapadni, u slabljenju prijepodne i tokom dana kada će biti slab do umjeren sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha -2°C na istoku do 6°C na zapadu, na jugu do 10°C.

Maksimalna temperatura vazduha od 6°C na zapadu do 10°C na istoku, na jugu do 12°C. Na zapadu će jutarnja temperatura biti i maksimalna, tokom dana brzo zahlađenje i minimalna će se javiti uveče od -2°C do 2°C, u višim predjelima od -4°C. Do večeri zahlađenje u većini predjela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 05:00

    8°C
  • 08:00

    9°C
  • 11:00

    15°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

113 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI