Provedite vikend u Bijeljini: Tržni centri

  • TURIZAM
  • 18. Jun 2012.

U zavisnosti od toga da li u Bijeljinu dolazite na vikend odmor, šoping ili provod, ekipa portala Bijeljina Danas pripremila je za Vas nekoliko kratkih vodiča koja će vam pomoći da se lakše organizujete i da vrijeme u našem gradu provedete što ljepše. Vodič objavljujemo u nastavcima.

Provedite vikend u Bijeljini: Tržni centri

Dio prvi: TRŽNI CENTRI

Poslednjih godina u Bijeljini je izgrađeno nekoliko velikih tržnih centara. Kako smo izračunali njihova ukupna površina prodajno-izložbenog prostora je veća od 45.000 metara kvadratnih. U svakom od njih nalazi se veliki izbor različitih artikala po prilično pristupačnim cijenama. Pored toga, većina posjeduje i dodatne sadržaje: restorane, caffe barove, igraonice...

Ukoliko dolazite iz neke od zemalja u okruženju u svakom od ovih tržnih centara možete ostvariti povrat PDV-a na robu koju kupite.

Predstavljamo vam 6 najvećih tržnih centara sa njihovim lokacijama u Bijeljini.

Tržni centar FIS

Nalazi se na ulazu u Bijeljinu iz pravca Srbije (30km od prelaza Sremska Rača i 7km od prelaza Pavlovića most) oko 3km od centra grada. Na preko 11.000 kvadratnih metara prodajnog prostora možete pronaći razne artikle: namještaj, AV i bijela tehnika, tekstil, obuća, kućanski aparati, posuđe, igračke, alat, rasvjeta, vodo i elektro materijal.

Plaćena roba dostavlja se besplatno do 30 km, a svaki naredni kilometar se naplaćuje po 1,50 KM.

Rok za dostavu robe za udaljenosti do 50 km je 5 dana, a preko 50 km je 7 dana.

Ukoliko kupac želi da mu se roba dostavi ODMAH nakon kupovine, dostava se naplaćuje po cijeni od 1,50 KM /km i u tom slučaju ne vrijede uslovi o besplatnoj dostavi.

U sklopu tržnog centra nalazi se i supermarket, restoran i caffe bar, kao i Cosmetic market i butik sportske opreme Sport Vision Outlet.

Parking: besplatan
Mjenjаčnica:
da
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Subota: 8:00 - 21.00; Nedjelja: 10:00 - 18:00
Lokacija na mapi:
http://www.bijeljina.org/vodic/237/86/Trzni-centar-Fis.html

Tržni centar TOM

Nalazi se na 1km od centra grada u Sremskoj ulici. Na preko 16.000 kvadratnih metara veliki broj poznatih brendova ima svoje radnje (Springfield, Planica, Tally Weijl, New Yorker, Nicolas, Dve Šmizle...).

U sklopu tržnog centra nalazi se dječija igraonica, ekspres restoran i picerija sa velikim izborom gotovih jela, slastičarna, kao i veliki Konzumov supermarket.

Parking: besplatan
Mjenjаčnica: Bobar banka u sklopu objekta
Lokacija na mapi: http://www.bijeljina.org/vodic/286/86/Trzni-centar-TOM.html

Tržni centar TUŠ

Nalazi se e na putu prema Brčkom na oko 4km od centra Bijeljine. Površina prostora je nešto manje od 4.000 kvadratnih metara.

Veliki supermarket, caffe bar, Cosmetic market i YUSK dio su ovog tržnog centra.

Parking: besplatan
Mjenjаčnica:
Bankomat Nove Banke
Radno vrijeme:
Radni dani 08:00 - 21:00; Subota 08:00 - 21:00; Nedjelja 09:00 - 17:00
Lokacija na mapi:
http://www.bijeljina.org/vodic/323/86/Trzni-centar-Tus.html

Tržni centar ROBOT

Nalazi se na putu prema Tuzli na oko 3km od centra Bijeljine. Bogata ponuda bijele tehnike, prehrambenih proizvoda i robe široke potrošnje raspoređena je u gotovo 1.000 metara kvadradnih prodajno izložbenog prostora.

Pored toga tu se nalazi i kafe-picerija, restoran i apoteka, dok roditelji za vrijeme kupovine svoje mališane mogu ostaviti u igraonici.

Parking: besplatan
Lokacija na mapi:
http://www.bijeljina.org/vodic/324/86/Trzni-centar-Robot.html

Tržni centar BINGO

Nalazi se na oko 1km od centra Bijeljine. U sklopu 10.000 kvadratnih metara prodajnog prostora nudi veliki izbor prehrambenih artikala, hemije, tehnike kao i tekstila poznatih svjetskih brendova kao što je Tom Tailor, Sisley, Beneton, Esprit, obuće, bebi opreme i još puno toga. U sklopu centra nalazi se i cafe bar sa dječijom igraonicom.

Parking: besplatan
Mjenjаčnica: da
Lokacija na mapi:
http://www.bijeljina.org/vodic/321/86/Trzni-centar-Bingo.html

Tržni centar EMPORIUM

U samom centru grada nalazi se tržni centar Emporium. Na oko 4.000 kvadratnih metara prodajnog prostora nalazi se nekoliko poznatih brendova (Lewis, Time Out, Bata, Tom Tailor, Beba Kids...). U prizemlju objekta nalazi se supermarket Interex sa velikim brojem artikala, kao i caffe - slastičarna - picerija Azzuro.

Parking: Plava zona. 0,3KM/sat
Mjenjаčnica: Šalteri Nove banke i HYPO banke, Bankomati
Lokacija na mapi: http://www.bijeljina.org/vodic/322/86/Trzni-centar-Emporium.html

 

Dobrodošli u Bijeljinu i prijatna kupovina!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA