Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

U okviru tradicionalne manifestacije Pantelinski dani, večeras u 20 časova, u velikoj sali Centra za kulturu, pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina, a u organizaciji SPKD Prosvjeta, JU Gradsko pozorište Semberija, JU Muzička škola Stevan Stojanović Mokranjac i drugih udruženja i institucija kulture, održaće se Pantelinsko duhovno veče.

Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

Skup će blagosloviti lični izaslanik episkopa zvoničko-tuzlanskog gospodina Fotija sveštenik Siniša Šarenac, koji će govoriti i prigodnu besjedu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Goste će u ime domaćina pozdraviti predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević i gradonačelnik Grada Bijeljina LJubiša Petrović.

Kulturno-umjetnički program izvešće glumci Gradskog pozorišta Semberija i hora Sveti Đorđe.

Program Pantelinske duhovne večeri po prvi put biće u potpunosti duhovnog karaktera, a tome će biti prilagođen i scenski ambijent. Ovo veče posvećeno je zaštitniku našeg grada Svetom velikomučeniku Pantelejmonu, svetitelju koji je svoju vjeru svjedočio javno i snagom svoje vjere činio čuda i koji je zbog svoje vjere u Hrista postradao. On nije samo naš zaštitnik i svjedok pred Bogom, već i usmjeritelj u ovim izazovnim i teškim vremenima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pozivamo naše sugrađane, kao i sve one koji u ove svečarske dane borave u našem gradu da svojim prisustvom uveličaju Pantelinsko duhovno veče, kao i ostale događaje u okviru manifestacije Pantelinski dani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

160 cm

Promjena: 8cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI