Gradska biblioteka bogatija za 283 naslova

Predstavnici Gradske uprave donirali su danas dvije stotine osamdeset i tri književna djela gradskoj biblioteci.

Gradska biblioteka bogatija za 283 naslova

Gradonačelnik Petrović je, obraćajući se prisutni novinarima, rekao da Grad Bijeljina nastavlja tradiciju poklanjanja knjiga JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ i iskoristio priliku da čestita zaposlenima osvajanje priznanja za najbolju biblioteku  u Republici Srpskoj koje nosi ime Đorđa Pejanovića. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Okvirna vrijednost današnje donacije je 4000 KM, a djela su namijenjena djeci, ali i odraslima. U dogovoru sa rukovodstvom i zaposlenima u Biblioteci  birali smo najatraktivnije i najtraženije naslove. Na ovaj način dajemo doprinos  povećanju broja književnih djela kojima raspolaže ova ustanova kulture - rekao je Petrović.

On je apelovao na društveno odgovorna preduzeća i pojedince da doniraju naslove i izrazio zahvalnost onima koji su to već učinili.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Direktor Biblioteke, Željana Arsenović,  zahvalila je gradonačelniku Petroviću što je nastavio višegodišnju tradiciju poklanjanja knjiga Biblioteci u okviru Pantelinskih dana. U okviru donirane literature najviše je beletristike i knjiga za dječije odjeljenje, dodala je Arsenovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA