Uhapšena osumnjičena da je pomagala razbojniku koji ju je pokušao ubiti

Policija iz Kozluka uhapsila je Gordanu M. (42) zbog sumnje da je pomogla Veljku T. (58) u razbojništvu u Srednjem Šepku, kod Zvornika, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Uhapšena osumnjičena da je pomagala razbojniku koji ju je pokušao ubiti

Terete je da je počinila krivično djelo pomaganje licu u skrivanju poslije izvršenja krivičnog djela. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je razbojništvo koje se prošle sedmice desilo na benzinskoj pumpi "Nešković", kada je osumnjičeni ukrao audi, a potom se njime zakucao u aparat za plin, koji je zatim počeo da curi. Za njim je danima tragala policija, a uočen je u golfu te je patrola krenula u potragu za njim.

Kako je rekao izvor "Nezavisnih", kada je automobil zaustavljen u njemu je zatečena samo Gordana M.

Inače, Veljko T. je u martu sumnjičen za pokušaj ubistva svoje tadašnje partnerke upravo Gordane M., koja je sada osumnjičena da mu je pomogla, a koju je tada više puta udarao flašom u glavu u jednom lokalu u Šepaku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako saznajemo, ženi je osumnjičeni pritom prijetio i da će je ubiti. Nakon napada  je pobjegao te je policija tragala za njim, a žena se javila u javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Zvorniku, gdje joj je ukazana ljekarska pomoć.

Lokalni portali prenijeli su da je motiv napada najvjerovatnije bila ljubomora, a objavili su i fotografije na kojima se vide povrede na njenom licu kao i da joj je ruka u gipsu.

Veljka T. sumnjiče da je na benzinskoj pumpi "Nešković" 9. avgusta ukrao audi, a potom se njime zakucao u aparat za plin, koji je zatim počeo da curi. Riječ je o benzinskoj pumpi gdje se 2019. godine dogodila eksplozija u kojoj je jedno lice stradalo, a više ih je povrijeđeno.

U momentima krađe, u audiju, koji je lopov ukrao, bila je jedna žena, dok je vozač tog automobila bio napolju i sipao je gorivo.

"U tom momentu bandit dolazi i ulazi u vozilo, a žena koja je bila na mjestu suvozača istrčala je vani. Vidjevši šta se dešava, vlasnik audija pritrčava i hvata za volan, u namjeri da lopova spriječi, ali u tome nije uspio. Lopov počinje da vozi, a vlasnik vozila usljed toga je povrijeđen. Audi, za čijim volanom je bio lopov, nije puno odmakao, već udara u sprave za plin, usljed čega dolazi do curenja plina", rekli su tada izvori "Nezavisnih novina".

Ukradeni audi potom je, usljed udara u aparat, stao.

U međuvremenu, nailazi slučajni prolaznik u pasatu, u koji sjedaju vlasnik ukradenog audija i njegova saputnica, te ih je prevezao do druge, obližnje benzinske pumpe, kako bi zatražili pomoć.

"Ali lopov, koji je ukrao audi, pošto mu je taj automobil stao, sada pješice dolazi i do susjedne pumpe, te krade pasat kojim su se ovi dovezli", pojašnjava sagovornik "Nezavisnih novina".

Ubrzo je na mjesto događaja stigla Hitna pomoć da pomogne povrijeđenom vlasniku audija, a pristigli su i vatrogasci na pumpu gdje je curio plin.

Policija je tada identifikovala osumnjičenog i tragala za njim, a sumnjalo se da je pobjegao u Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA