NadjiDom.com – novi izgled na staroj adresi

Kupovina nekretnine nije jednostavan zadatak, a nije ni iznajmljivanje. Potrebno je da donesete odluku sa kojom ćete (tačnije u kojoj ćete) živeti narednih xy godina, zato treba da posvetite pažnju svakom detalju. Ono što deluje kao neznatna neugodnost bi svakodnevnim posmatranjem moglo da postane stvar koja vas izluđuje - recimo buka iz obližnjeg kafića ili prometna saobraćajnica pored koje se zgrada nalazi.

NadjiDom.com – novi izgled na staroj adresi
FOTO: freepik.com

Kako biste napravili dobar izbor potreban vam je partner koji će vam olakšati potragu. Upoznajte, ako već niste, NadjiDom.com, jedinstveni portal za nekretnine koji uspešno posluje u regionu poslednjih 12 godina. U tih 12 godina zahvaljujući NadjiDom sajtu nekretninu po želji je pronašlo preko 40.000 zadovoljnih korisnika. U svakom momentu imamo preko 150.000 aktivnih oglasa, koji dostižu milionske preglede. Oglasi se ažuriraju dnevno, a zastupljeni su svi gradovi ex-Yu republika: Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Hrvatske i Crne Gore. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

NadjiDom.com je od prvog dana postojanja bio značajna olakšica u kretanju kroz svet nekretnina za prodaju i iznajmljivanje, ali danas je bolji nego ikada, zahvaljujući modernom i inovativnom redizajnu koji je uređen u skladu sa potrebama i željama naših korisnika.

Šta je novo na NadjiDom.com i na koji način će vam olakšati pronalazak željenog stana ili kuće, saznaćete u redovima koji slede.

Nekretnine za prodaju, dugoročni i kratkoročni najam

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na portalu NadjiDom ćete pronaći kuće i stanove, ali i poslovne objekte, lokale, vikendice, apartmane, garaže, placeve. Svi objekti su podeljeni u tri kategorije: prodaja, iznajmljivanje (dugoročni najam) i smeštaj (stan na dan ili kratkoročni najam). 

Nakon što unesete u pretragu relevantne ključne reči, recimo nekretnine u Bosni i Hercegovini možete podesiti preciznije pretraživanje uz pomoć filtera. Odaberite grad i naselje koje vas zanima, stanje objekta (starogradnja ili novogradnja), spratnost, tip grejanja. Uključite detaljniju pretragu i označite koje karakteristike su vam najinteresantnije - da li želite da zgrada ima lift, podrum, dvorište, garažu, parking mesta, klimatizaciju, recepciju itd. U skladu sa štikliranim poljima dobićete precizne rezultate. Parametre pretrage možete sačuvati kako ih ne biste morali unositi svaki put kada posetite sajt.

Još jedna značajna funkcija: NadjiDom je prvi portal za nekretnine koji je multijezičan - pored jezika koji razume ceo region tu su i engleski, francuski i nemački, za bolje snalaženje posetioca iz inostranstva koje zanimaju nekretnine u zemljama regiona.

Novi dizajn sajta

Kao što se trendovi u svetu enterijera menjaju, isto je i sa web dizajnom - napreduje, modernizuje se, postaje sve inovativniji, a sve u službi korisnika i njihovog zadovoljstva. Novi interfejs sajta NadjiDom je predvidljiv, odnosno intuitivan. Šta to znači? Sajt je jednostavan za snalaženje, a svaku opciju na koju kliknete prati naredna, koja je logična i usko povezana.

Nećete morati da razmišljate gde je koja funkcija i kako pronađete kategoriju koja vas zanima, sve je pregledno i jasno - toliko da sajt bez problema mogu koristiti i najstariji sugrađani, bez da čekaju da im neko mlađi objasni kako ili uradi umesto njih. 

Redizajnom su osvežene i boje sajta - vibrantna zelena nijansa koja je bila zaštitni znak portala NadjiDom i dalje je njegov zaštitni znak, ali blistavija je nego ikada pre. Tu je i novi logotip koji će vam sigurno izmamiti osmeh na licu. 

Nema reklama

Reklame, koje znaju da budu toliko dosadne i naporne, su u potpunosti odstranjene sa portala NadjiDom. Svedoci smo da su reklame postale sveprisutne na svim našim omiljenim sajtovima. Bilo da želimo da slušamo omiljenu muziku ili vidimo šta ima novo na vestima, put do cilja će biti ometen šarenim banerima, ponudama, akcijama - reklamama svih vrsta. Ne i na portalu za nekretnine. Kupovina nekretnine je ozbiljna stvar i ne želite da vas bilo šta ometa dok ste koncentrisani na analizu svakog detalja sa slika koje gledate. NadjiDom vam to omogućava.

Brzo učitavanje i mobile-friendly interfejs

Još jedna stavka koja zna da bude vrlo iritantna je sporo učitavanje sajtova. Gledate na ekranu onaj kružić koji se neumorno vrti i pitate se dokle će. Na kraju odustajete i odlazite na portal koji ceni vaše vreme. To je razumljivo. Brzina učitavanja NadjiDom.com sajta je izvanredna, dok je pregled jednako kvalitetan sa mobilnih uređaja, tableta i računara, što je takođe vrlo značajno, obzirom da najveći broj korisnika pretražuje Internet putem mobilnih telefona.

Pozivamo vas da posetite NadjiDom.com i uživate u njegovom novom, prijateljski nastrojenom dizajnu. Osećajte se kao kod kuće, dok tražite vaš novi dom - samo za vas NadjiDom.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA