Anđelina optužila Breda za nasilje u porodici: Jedno dete je davio, drugo udarao i polivao vinom, a mene…

Bred i Anđelina ponovo na sudu

Anđelina optužila Breda za nasilje u porodici: Jedno dete je davio, drugo udarao i polivao vinom, a mene…
FOTO: Depositphotos

Odnos između Anđeline Džoli i Breda Pita godinama je turbulentan i izgleda da nekadašnji par dugo još neće zakopati ratne sekire. U februaru je glumac podneo tužbu protiv bivše supruge, u kojoj tvrdi da je nezakonito prodala polovinu udela njihovog zajedničkog imanja „Miraval“ u Francuskoj. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Iako su se, prema Pitovoj tvrdnji, dogovorili da neće prodavati deonice „Miravala“ a da se prethodno ne konsultuju, Anđelina je svoj udeo prodala grupaciji „Stoli“ bez Bredovog znanja.

Glumica je uzvratila protivtužbom, ali onom koja se odnosi na njihov sukob na privatnom letu na relaciji Francuska ‒ Los Anđeles, zbog kojeg su se kasnije i razveli.

Anđelinini advokati naime tvrde da su pregovori o prodaji njenog udela u poslu oko „Miravala“ prekinuti zato što je Bred zahtevao da potpiše ugovor o tajnosti podataka koji bi joj zabranjivao da izvan suda govori o fizičkom i emocionalnom zlostavljanju koje su onda i deca trpela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema detaljima istrage koju vodi FBI, Anđelina je optužila bivšeg supruga da je u pijanom stanju davio jedno od njihove dece, drugo udario, a nju držao za glavu i tresao. Navodno ju je zalivao pivom, gurao u toalet aviona, lupao šakama o plafon i optuživao da uništava porodicu. Pitovo divljanje navodno je uzrokovalo štetu od 25.000 dolara. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA