Delegacija opštine Ugljevik sa dijasporom u Austriji

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine Ugljevik Zoranom Lazićem boravi u Beču (Austrija) povodom obilježavanja 10 godina od osnivanja Integracionog udruženja "Semberija i Majevica" iz Presbauma (Austrija).

Delegacija opštine Ugljevik sa dijasporom u Austriji

Delegacija opštine Ugljevik sastaće se sutra i sa predsjednikom Zajednice srpskih klubova u Beču Lukom Markovićem u 11.00 časova. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zajednica srpskih klubova-Beč, kao krovna organizacija, okuplja 15 udruženja / klubova. Brojni projekti iz oblasti kulture i sporta, koje realizuje Zajednica zajedno sa svojim udruženjima, privuku u toku godine preko 20.000 kako naših, tako i austrijskih građana, kao i građana iz drugih država sa područja Zapadnog Balkana.

Integraciono udruženje "Semberija i Majevica" sutra će pod sloganom "Zaigraj, zapjevaj, tradiciju i običaje sačuvaj" zajedno sa još sedam kulturno-umjetničkih društava iz dijaspore održati koncert u Presbaumu i obilježiti jubilarnih deset godina uspješnog rada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA