Popularna influenserka i šminkerka Maja Mia pronađena mrtva

Popularna šminkerka i influenserka Maja Mia Janeska, porijeklom iz Ohrida, navodno je pronađena mrtva u Africi, javili su lokalni i domaći mediji.

Popularna influenserka i šminkerka Maja Mia pronađena mrtva
FOTO: Instagram/Printscreen

Nema više zvaničnih informacija i detalja, osim objave njenog bivšeg dečka u tamošnjim medijima, navodi makedonski "Večer".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Vijest o smrti Janeske saopštio je njen bivši momak Omi Dimpoz, s kojim se zabavljala 2020, prenosi MSN.com.

Dimpoz se oglasio na svojim nalozima na društvenim mrežama gdje je objavio nekoliko fotografija snimljenih zajedno sa Majom i napisao: "Počivaj u miru, ljubavi moja."

Maja je takođe izlazila sa tanzanijskim komičarem Idrisom Sultanom, koji je takođe objavio vijest o smrti na svojim nalozima na društvenim medijima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Od nje se opraštaju i njeni najmiliji, putem društvenih mreža na kojima se navodi niz informacija i pretpostavki o tome šta se dogodilo Janeskoj.

Za sada se ne navode razlozi smrti, iako postoje razne spekulacije.

Maja je rođena u Makedoniji, ali je živjela u Tanzaniji više od jedne decenije. Izvještaji kažu da je živjela u Južnoj Africi prije smrti.

Međutim, još uvijek je misterija šta se tačno dogodilo.

Maja Mia je nedavno bila u centru pažnje javnosti u Sjevernoj Makedoniji nakon što su fotografije sa njom objavili aktuelni političari, među kojima su ministar spoljnih poslova Bujar Osmani i bivši ministar zdravlja Venko Filipče.

U objavama koje je takođe podijelila, ona je navela da se raduje produbljivanju saradnje između svoje dvije domovine, Sjeverne Makedonije i Južne Afrike, navodi "Večer".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA