U Bijeljini 10. decembra izbor za Miss Republike Srpske

Grad Bijeljina će u subotu 10.12. ugostiti 30 djevojaka iz cijele Republike Srpske, koje će se boriti za titulu Miss Republike Srpske za 2022. godinu.

U Bijeljini 10. decembra izbor za Miss Republike Srpske

Pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina i Turističke organizacije Grada Bijeljina, na dan 10.12.2022 godine, u organizaciji Direkcije "Miss Republike Srpske", u Centru za kulturu Bijeljina s početkom u 19:30h, održava se manifestacija “Miss Republike Srpske”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Dvadeset i šestu godinu za redom BiH, putem zvanične Direkcije “MISS BiH” ravnopravni je učesnik jednog od najgledanijih projekata “MISS SVIJETA”, koji u svom predznaku nosi naziv “Ljepota sa svrhom”. Od 1996. godine, pa do danas, postižemo visoke rezultate, radeći uprkos vremenu i svim nepovoljnim prilikama koje su zadesile svijet. Izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od opšteg interesa za cijelo društvo, saopštili su organizatori izbora Miss RS.

Direkcija Miss Republike Srpske, u saradnji s Gradom Bijeljina i TO Grada Bijeljina, pokrenuli su akciju “NAŠE JE BOLJE - KUPUJMO DOMAĆE! PUTUJMO DOMAĆE!”, u svrhu promocije kvalitetnih domaćih proizvoda i turističkih potencijala na području Grada Bijeljine.

- Cilj promotivne akcije jeste osvijestiti važnost lokalnog putovanja, proizvodnje, ali i kupnje domaćih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju konkurentnosti domaće privrede. Stoga je jedan od ponosnih sponzora upravo specijalizovana firma d.o.o. “Novoform” Bijeljina, koja se bavi domaćom proizvodnjom vrata vrhunskog i srednjeg kvaliteta namjenjenim najprobirljivijem segmentu tržišta. Vrlo je važno, u vremenima krize i recesije, sačuvati razinu domaće potrošnje i kroz to održati ekonomsku aktivnost Grada Bijeljine i Republike Srpske. Opadanje potrošnje nas vodi u stagnaciju i uzrokuje velike probleme. Zato moramo imati domaći proizvod te jačati svijest o važnosti lokalnog putovanja i kupovine domaćeg kvalitetnog proizvoda, navodi se u saopštenju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na izboru “Miss Republike Srpske”, predstaviće se 30 djevojaka, koje se bore za svoje učešće u finalnom izboru “Miss BiH za Miss Svijeta 2022”.

Samo neki od kriterija koji se uzimaju u obzir prilikom odabira djevojaka su inteligencija, volonterizam, humanost, fizički izgled, elokvencija, maniri, sposobnost, prirodnost, poznavanje stranih jezika i sl...

- Zahvaljujemo se Gradu Bijeljina i Turističkoj organizaciji Grada Bijeljina, kao i sponzorima koji su pomogli da mlade djevojke iz Republike Srpske dobiju svoju šansu i budu dijelom projekta koji ističe pozitivne vrijednosti našeg društva i u čijem središtu su mladost, ljepota, inteligencija i humanost. Svim učesnicama želimo puno sreće u predstojećem takmičenju, porućili su organizatori manifestacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA