JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE Priključite se akciji Crvenog krsta Bijeljina

U periodu od 12. do 17. decembra Aktiv mladih Crvenog krsta Bijeljina u saradnji sa volonterima srednjih škola i lokalnim marketima sprode akciju pod nazivom "JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE"

JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE Priključite se akciji Crvenog krsta Bijeljina

- Cilj je da skupimo što veći broj slatkiša koje ćemo u vidu novogodišnjih paketića uručiti djeci socijalne kategorije i udruženjima koja se tom kategorijom bave. U prošlogodišnjoj akciji je skupljeno i podijeljeno 1.660 novogodišnjih paketića. Ukoliko ove godine dostignemo isti broj smatraćemo akciju više nego uspješnom, a očekujemo i veći odziv nego prethodnih godina, poručili su iz gradskog Crvenog krsta. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako se pridružiti akciji?

"Naši volonteri će od 12.12. do 17.12. biti na ulazima marketa koji su podržali akciju te obavještavati posjetioce o sprovođenju akcije, tj. zamoliti ih da, ukoliko su u mogućnosti, kupe bilo koji slatkiš i isti predaju volonterima po izlasku. Po završetku akcije veoma transparentno izvještaj o podijeljenim paketićima svi učesnici će imati priliku vidjeti na našoj zvaničnoj Facebook stanici: Crveni krst Bijeljina.

Obzirom na dosadašnje iskustvo, dobar odziv, podršku i našu transparentnost smatramo da će akcija biti sprovedena u najboljoj mogućoj novogodišnjoj atmosferi te pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže", navode iz Crvenog krsta Bijeljina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Volonteri će se nalaziti u sljedećim objektima:

- Marketi ’’BOST’’

- Market ’’Fortuna’’

- Market ’’ TROPIC’’ tržni centar CityMall

- Market ’’EKO’’

- Megamarket ’’FIS’’

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

  • 17:00

    20°C
  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI