Novogodišnji koncert Muzičke radionice "Čarolija"

14. decembra 2022. godine u velikoj sali Centra za kulturu, sa početkom u 18.30 časova održaće se Novogodišnji koncert na kom učestuju mališani iz Muzičke radionice ”Čarolija” kao i polaznici Školice klavira.

Novogodišnji koncert Muzičke radionice "Čarolija"

Naši najmađi umjetnici će izvesti napopularnije dječije i pop pjesmice. Ulaz na koncert je slobodan. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Profesor klavira Nataša Sobo je okviru Udruženja građana „Muzički umjetnici Semberije“ pokrenula Muzičku radionicu „Čarolija“ u septembru 2021. godine  koju čine djeca uzrasta od 2,5 do 8 godina. Kroz aktivnosti u našoj muzičkog radionici mi podržavamo dječiji rast i razvoj u svim njegovim aspektima: fizički razvoj i zdravlje, govor, komunikaciju i pismenost, društveni i emocionalni razvoj, otkrivanje i razumijevanje svijeta, te uvodimo djecu u svijet umjetnosti i stvaralaštva.

Naučno je dokazano da su prve tri godine najvažnije za razvoj mozga i da se u predškolskom periodu postavljaju temelji za dalje školovanje i budući život. Ono što ovu radionicu čini posebnom je saradnja sa logopedom sa kojim će djeca savladati pravilne tehnike disanja kao i  artikulaciju glasova maternjeg jezika.

"Za godinu dana rada iza ovih najmlađih umjetnika su dva velika koncerta u prepunoj sali Centra za kulturu, kao i koncert na Trgu u okviru ”Zimskog korza”, a povodom Dana porodice držali smo otvorenu radionicu u Gradskom parku. Školica klavira  je počela sa radom u februaru 2022. i već imamo dvije prve nagrade sa prestižnih takmičenja", rekla je Nataša Sobo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA