Đurđević: Razumijem da kolege iz SDS-a sada imaju potrebu da se "vade"

Razumijem da kolege iz SDSa sada imaju potrebu da se ,,vade" pošto su digli ruke za zaključak kojim je Skupština izrazila stav (na šta ima pravo putem zaključka) da je gradonačelnik grubo prekršio zakon i oštetio budžet, objavio je predsjednik gradske Skupštine na Fejsbuku.

Đurđević: Razumijem da kolege iz SDS-a sada imaju potrebu da se "vade"
FOTO: Arhiva / Bijeljina Danas

Reagovanje Aleksandra Đurđevića na saopštenje SDS-a prenosimo u cjelosti: TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Što se tiče zaposlenih u institucijama, jako je ovo nekorektno, imajući u vidu to da su sve institucije prošle godine dostavile odgovor na pitanje za broj zaposlenih. Sve institucije, osim jedne, su to uradile i sada, te je javno rečeno da će stručna služba slati urgenciju toj instituciji i da će do sledeće sjednice odbornici imati podatke za sve institucije. Valjda dodatna sredstva za novi vrtić i dnevni centar za djecu nisu problem?

Takođe, jedini gradonačelnik za ove dvije godine nije odgovorio ni na jedno od niza odborničkih pitanja koja se tiču zapošljavanja, nego smo do podataka dolazili preko drugih organa, službenim putem. Ali to vama ne smeta.

Kao što vam ne smeta ni kada gradonačelnik vaše kolege iz skupštinskih klupa naziva hijenama, zločincima, kurjacima, bolesnicima, ženomrzcima, silovateljima, lopovima i sl. Tada ne reagujete. I to govori dosta toga.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Za sve ostalo, ponovo pozivam sve ljude da ne vjeruju nikome, nego svojim očima i ušima. Skupštine se prenose, ima i skupštinska hronika, sami donesite sud.

Svako dobro želim."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA