Ovaj glumac je upravo proglašen za najlepšeg muškarca na svetu

I to prema drevnoj naučnoj formuli.

Ovaj glumac je upravo proglašen za najlepšeg muškarca na svetu
FOTO: Depositphotos

Otkad se pojavio u seriji „Bridgerton“, glumac Rege Žan Pejdž mnogima je uleteo na vrh liste najzgodnijih muškaraca na svetu. Sada je to mišljenje dobilo i naučnu potvrdu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pejdž je, naime, proglašen za najlepšeg muškarca na svetu i to prema istraživanju koje se koristilo formulom poznatom kao „grčki zlatni presek lepote„, odnosno zlatna sredina ili božanski presek, za koju se već hiljadama godina veruje da je formula savršenstva.

Iza istraživanja, odnosno ove top liste, stoji britanski hirurg dr Džulijan de Silva, koji u svom radu koristi tehniku kompjuterskog mapiranja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

De Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu, objasnio je da tehnike mapiranja omogućavaju rešavanje nekih misterija o tome što nekoga čini lepim.

On je objavio listu 10 najlepših muškaraca na svetu, koju predvodi već pomenuti Rege Žan Pejdž i objasnio je po čemu se glumac istakao u odnosu na ostale.

Nakon što su izmereni svi elementi, glumac je odneo pobedu zbog svog klasično lepog lica i prekrasnih smeđih očiju.

Imao je najvišu ocenu za razmak između očiju, a visoku ocenu dobio je i njegov položaj očiju. Njegove savršeno oblikovane usne takođe su dobile visoku ocenu, dodao je De Silva, prenosi Zadovoljna.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

  • 17:00

    20°C
  • 20:00

    16°C
  • 23:00

    12°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 13:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI