Borenović: Gradonačelnik Petrović ima punu podršku PDP-a

Gradonačelnik Bijeljine, LJubiša Petrović, čovjek je koji odgovorno, posvećeno i profesionalno vodi grad i kao takav potpuna je suprotnost interesnoj grupi okupljenoj oko SNSD koja je donijela odluku o njegovom opozivu. Gradonačelnik Petrović ima punu podršku PDP-a i učinićemo sve da osujetimo namjere onih koje ne zanima interes vlastitog grada, nego ih interesuje samo da sa pozicije gradonačelnika uklone Petrovića, koji im je prepreka da ostvaruju isključivo svoje uskostranačke interese i pustoše resurse Bijeljine – rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović povodom današnje odluke skupštinske većine u Bijeljini da pokrene opoziv gradonačelnika LJubiše Petrovića.

Borenović: Gradonačelnik Petrović ima punu podršku PDP-a

Borenović je podsjetio da je velika pobjeda LJubiše Petrovića 2020. godine, uz pobjedu za gradonačelnika u Banjaluci, bila hladan tuš za režim i dodao je uvjeren da će i 19. marta, kada je planiran referendum o opozivu, doživjeti novi poraz. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Bijeljina je slobodarski grad koji nikada nije poklekao pred manipulacijama i političkim prevarama režima. Bijeljinci su svjesni činjenice da nema opravdanih razloga za pokretanje opoziva i da je jedini razlog ove inicijative nezaježljivi apetit za javnim resursima interesne grupe okupljene oko SNSD-a. Kao što smo zajedničkim snagama ostvarili pobjedu 2020. godine, tako ćemo i sada odbraniti volju naroda i na čelu sa odlučnim i hrabrim LJubišom Petrovićem oduprijeti se nečasnim namjerama režima – poručio je Borenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA