"Pokrenimo Bijeljinu": Petrović u strahu i panici

"Strah ga je da će, ukoliko dođe do opoziva, odgovarati jer će na vidjelo izaći sve njegove prevare i krivična djela koja je počinio, nezakonito i nemilosrdno grabeći novac iz gradskog budžeta za kupovinu glasova", poručili su iz Narodne koalicije "Pokrenimo Bijeljinu". U saopštenju još navode...

"Pokrenimo Bijeljinu": Petrović u strahu i panici

Podsjećamo građane da je LJubiša Petrović za samo jedan dan, 16. marta, iz gradskog budžeta zagrabio 472.000 KM s ciljem da kupi podršku građana uoči predstojećeg referenduma o opozivu! Takođe podsjećamo da je na sve načine pokušavao da spriječi održavanje referenduma, nezakonito trošeći budžetska sredstva namijenjena slobodnom i demokratskom iskazivanju narodne volje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

LJubiša Petrović strahuje od provođenja ozbiljne istrage o njegovim krivičnim djelima jer zna da će svaka takva istraga dovesti do njegove lične odgovornosti za zloupotrebu položaja i nezakonito trošenje narodnog novca.

Zato je tražio od jurišnika SDS-a pod komandom Milana Miličevića iz Teslića i Darka Babalja iz Istočne Ilidže, koji su u Bijeljinu stigli da brane LJubišu od Semberaca, da na različite načine pokušaju da ometaju i spriječe provođenje referenduma. Danima LJubiša putem svog FB profila poziva na nerede i ometanje biračkog procesa, navodeći besmislene razloge i optužbe koji nemaju nikakve veze sa zakonskim odredbama za provođenje referenduma.

Narodna koalicija „Pokrenimo Bijeljinu“ upozorava da niko nema pravo da se igra voljom naroda, niti da nezakonitim radnjama sprečava provođenje narodne volje. LJubiša Petrović izigrao je povjerenje građana Bijeljine i Semberije i to će sutrašnji referendum potvrditi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Izađimo zajedno i pošaljimo u istoriju nerad, neodgovornost i bezakonje LJubiše Petrovića. Glasajmo za opoziv, pokrenimo Bijeljinu!

Narodne koalicije "Pokrenimo Bijeljinu"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA