Bijeljina dobija moderan poslovno-tržni centar, evropske i svjetske kompanije već zainteresovane (FOTO)

U Bijeljini je počela izgradnja savremenog poslovno-komercijalnog objekta čija je predviđena površina 7.000 metara kvadratnih, a ova višenamjenska moderna zgrada koja je zajednički projekat DOO „D&M Company“ iz Donje Trnove i DOO „Zidar Živanović“ nalaziće se na kraju ulice Stefana Dečanskog, poznatije kao Koridor, uz kružni tok za Brčko.

Bijeljina dobija moderan poslovno-tržni centar, evropske i svjetske kompanije već zainteresovane (FOTO)

Objekat će se sastojati od prizemlja i dva sprata, a vlasnik „D&M Company“ Miko Jović ističe da će ova poslovna zgrada biti urađena po svim građevinskim i ekološkim standardima, te da će se zasnivati na konceptu samoodrživosti. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Planirano je da postoji direktan ulaz sa magistralnog puta u prizemlje objekta, ali i direktan ulaz na prvi sprat sa nivoa obilaznice. Zgrada će imati prilaz iz pravca Bijeljine, Brčkog, Ugljevika, Zvornika, Beograda, a treba istaći da će se nalaziti samo 150 metara od novog auto-puta čija je izgradnja u toku. Ovo je zaista jedna od najboljih lokacija u Bijeljini koja će biti ponuđena poslovnim subjektima – rekao je Jović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema njegovim riječima, predugovori sa kompanijama koje žele da iznajme ili kupe prostor u ovom modernom centru biće potpisivani nakon prve faze izgradnje objekta, a zainteresovanost su već izrazila neka velika imena u svijetu trgovine i privrede, poput John Deer-a, Mercatora, Konzuma, ali i ruskih i kineskih kompanija.

- Zanimljivi smo i kompanijama koje iz Bijeljine mogu da pokriju cijelo tržište BiH, a neke čak i tržište Srbije. Javljaju nam se i firme iz Izraela, Turske i drugih zemalja koje žele da iznajme prostor. Želim da naglasim da je preduzeće PROING iz Tuzle već počelo postavljanje temelja i montažne betonske konstrukcije, nakon čega će DOO „Zidar Živanović“ krenuti u radove. Konstrukcija zgrade podrazumijevaće i velike staklene površine, a objekat će imati sopstvena napajanja strujom, vodom, te solarne panele – naveo je Jović.

Rok za izgradnju poslovno-tržnog centra je 12 mjeseci, a svi zainteresovani za iznajmljivanje ili kupovinu lokala mogu da se jave „D&M Company“ na broj telefona 065/512-944 ili DOO „Zidar Živanović“ iz Donje Trnove. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

30°

Oblačno
 • 23:00

  Kiša
  27°C
 • 02:00

  Umjereno oblačno
  25°C
 • 05:00

  Umjereno oblačno
  21°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

29 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

213 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 14. Jul 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI