Bijeljina: U četvrtak svečana akademija povodom 30 godina Pedagoškog fakulteta

U Bijeljini će u četvrtak, 21. septembra, biti održana svečana akademija povodom 30 godina postojanja Pedagoškog fakulteta i predstavljena monografija "Istočnik obrazovanja - 30 godina rada Pedagoškog fakulteta".

Bijeljina: U četvrtak svečana akademija povodom 30 godina Pedagoškog fakulteta

Svečana akademija i predstavljanje monografije biće održani u Centru za kulturu "Semberija" u 18.00 časova, najavljeno je iz Pedagoškog fakulteta. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Planirano je da se prije početka skupa u 17.50 časova novinarima obrati dekan Pedagošog fakulteta u Bijeljini Dalibor Stević.

Na ovom fakultetu će u petak, 22. septembra, biti održan naučni skup sa međunarodnim učešćem "Nauka i nastava danas", dok je sutradan, 23. septembra, planiran Treći stručni skup.

Prije početka ova dva skupa planirano je da se u 9.45 časova novinarima obrati dekan Stević.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Naučni skup sa međunarodnim učešćem "Nauka i nastava danas", 13. po redu, okupiće istraživače i stručnjake iz različitih oblasti iz 11 zemalja, čime će Bijeljina postati centar naučnog dijaloga i razmene znanja.

Ukupno će biti prezentovano 99 radova sa 172 autora, čineći ovaj događaj izuzetnom platformom za razmjenu ideja i saznanja.

U okviru Trećeg stručnog skupa prijavljeno je više od 50 prosvjetnih radnika koji će učestvovati u transferu znanja i povezivanju teorije i prakse, te struke i nauke kroz aktivne diskusije tokom tri planirana plenarna predavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA