Što nakit koji žena nosi govori o njoj?

Nakit koji žene nose zbog svoje svestranosti u svakom pogledu može nositi različite poruke. Može se povezivati s modelima, stilom, osobnošću i karakterom, godinama, bračnim statusom ili nekim drugim stvarima.

Što nakit koji žena nosi govori o njoj?
FOTO: Pixels.com

Ne samo da se poruka može razlučiti u odnosu na pojedine komade, ona se više može vidjeti u odnosu na kombiniranje kako uz odjevne kombinacije tako i u odnosu na ostale komade nakita koje žena nosi. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kakve poruke šalju pojedini komadi nakita i po čemu su posebni pročitajte u nastavku.

Gotovo svaka dama nosi naušnice

Ako govorimo o raznolikosti i širini ponude, kada je u pitanju nakit, možemo reći da prednjače naušnice. Neki bi rekli da su ovi rezervirani za ponosne i odvažne žene, no mi bismo rekli da je ovo komad nakita koji se najčešće nosi i koristi u praksi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Danas ćete rijetko sresti odraslu ženu koja ne nosi naušnice. Mogu se razlikovati po oblicima, materijalu od kojeg su izrađene, kao i po obliku, veličini i dizajnu.

Također, naušnice su jedan od najčešćih poklona dragim damama i nešto što nikada ne izlazi iz mode.

One su male i suptilne za one žene koje se ne vole isticati i biti u centru pažnje, dok su one veće i glomaznije, specifičnog dizajna i boje, rezervirane za odvažne dame koje žele biti primijećene.

Prstenje na ruci kao najizrazitiji komad nakita

Kad je u pitanju prstenje na ruci, svima prve asocijacije idu u smjeru bračnog statusa jer ono može biti siguran znak. Zato se za prsten može reći da je izražajniji od naušnica i drugih komada.

Za djevojke može označavati status zaručene ili ne, a za oba spola može označavati je li netko u braku ili ne.

Naravno, postoje ljudi koji prstenje nose kao dio outfita i kao modni detalj, pa treba napraviti razliku. Kaže se da prstenje nose žene koje čvrsto stoje na zemlji, a ne treba zanemariti ni činjenicu da svojom veličinom, dizajnom i bojama također mogu privući pažnju sugovornika ili osobe u blizini.

Ogrlice nose odlučne i odvažne dame

Gotovo je podjednak broj žena koje nose ogrlice i onih koje ih ne nose. Neki smatraju da je razlika u tome što one koje vole nositi ovakav nakit ostavljaju dojam odlučne i odvažne žene.

Ogrlica može biti suptilna i svakodnevni komad u većini prilika. Ali može biti i veći, složeniji i sadržajniji, koji se nosi u posebnim i svečanim prilikama.

U kombinaciji s ogrlicama često se mogu pronaći kompleti s naušnicama. Ova kombinacija ogrlice i naušnica može biti idealan poklon dragim osobama za razne prigode.

Narukvice mogu ispričati različite priče

Iza ovog komada nakita možda se kriju najčarobnije i najnezaboravnije priče koje ste čuli. Njihov dizajn, izgled i oblik mogu puno reći bez ijedne izgovorene riječi. Mogu nositi dozu tajanstvenosti i tajanstvenosti, dok s druge strane mogu oduševiti svojom jednostavnošću.

Narukvice se često kombiniraju sa satovima, a nije neobično da uz prethodno spomenuti set ogrlice i naušnica ide i narukvica.

Ne zaboravite da komadi nakita s biserima nikada nisu izašli iz mode, pa je tako i s ovom kombinacijom. Mogu predstavljati statusni simbol i govoriti o ukusu i stilu osobe koja ih nosi, posebice o tradicionalnim crtama njegove osobnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA