XIII Naučni skup “Nauka i nastava danas” u Bijeljini i jubilej 30 godina Pedagoškog fakulteta

Bijeljina će od 21. do 23. septembra 2023. godine biti domaćin XIII naučnog skupa sa međunarodnim učešćem pod nazivom “Nauka i nastava danas”, koji organizuje Pedagoški fakultet u Bijeljini.

XIII Naučni skup “Nauka i nastava danas” u Bijeljini i jubilej 30 godina Pedagoškog fakulteta

Ovaj značajan skup okupiće istraživače i stručnjake iz različitih oblasti iz čak 11 zemalja, čime će Bijeljina postati centar naučnog dijaloga i razmene znanja. Ukupno će biti prezentovano 99 radova sa 171 autorom, čineći ovaj događaj izuzetnom platformom za razmenu ideja i saznanja. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Svečana akademija će se održati u četvrtak, 21. septembra 2023. godine, u Centru za kulturu “Semberija”. Ovom prilikom, obeležava se i jubilej – 30 godina postojanja Pedagoškog fakulteta u Bijeljini. Na svečanoj akademiji biće prezentovana monografija pod nazivom “Istočnik obrazovanja – 30 godina Pedagoškog fakulteta”, koja predstavlja dragoceni uvid u razvoj i doprinos fakulteta obrazovanju i naučnoj zajednici.

U petak, 22. septembra 2023. godine, u prostorijama Pedagoškog fakulteta biće otvoren Naučni skup, a prisutni će imati priliku da prisustvuju prezentacijama pristiglih radova i diskusijama koje će obogatiti raznolike naučne perspektive.

Završnog dana skupa, u subotu, 23. septembra 2023. godine, održaće se stručni skup za prosvetne radnike. Ovom prilikom, prosvetni radnici će dobiti sertifikate o stručnom usavršavanju, što će doprineti unapređenju kvaliteta obrazovanja u regiji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

XIII naučni skup “Nauka i nastava danas” obećava da će doneti novo svetlo na pitanja i izazove savremene nauke i obrazovanja, dok će obeležavanje 30 godina Pedagoškog fakulteta u Bijeljini ostati kao svedočanstvo o posvećenosti ovoj instituciji razvoju obrazovanja i nauke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA