Objavljen trejler za igru "GTA 6"

Zvanično objavljivanje trejlera najavljeno je za 5. decembar u 15.00 po lokalnom vremenu, no plan kompanije Rokstar Gejms je propao nakon što je klip “procurio” i pojavio se na društvenoj mreži Iks.

Objavljen trejler za igru "GTA 6"
FOTO: Screenshot

Iako je profil koji je objavio klip ubrzo suspendovan, trejler je skupio veći broj pregleda, tako da u Rokstaru više nisu imali razlog da čekaju. Prvi zvanični uvid u igru “GTA 6” pojavio se oko ponoći na Jutjub kanalu kompanije, a premijeru su gledale desetine hiljada korisnika. Pregledi su već nakon čas vremena bili milionski. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Trejler je potvrdio brojne male detalje koji su se povremeno pojavljivali o igri u protekle dvije godine, uključujući okruženje grada Vajs Siti, kao i prvu protagonisticu uz muškog lika u popularnom serijalu s elementima priče za koju su kao inspiracija poslužili Boni i Klajd.

U trejleru je potvrđeno da igra izlazi na tržište 2025. godine, ali nije precizirano za koje platforme će biti dostupna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

“Curenje” trejlera nije prvi ovakav slučaj vezan za “GTA 6“. Ranije ove godine je ustanovljeno da je tinejdžer iz Velike Britanije odgovoran za prošlogodišnje objavljivanje 90 snimaka iz razvojnog procesa igre.

Osim toga, ove sedmice se na TikToku pojavio se snimak igre koji je navodno objavilo dijete jednog od zaposlenih Rokstara, prenosi ATV.

Podsjetimo, “GTA 5” je izašao u septembru 2013. godine tako da se na “Šesticu” već sada čeka duže od decenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA