Splitski sud vratio Severini sina

Popularna pjevačica Severina Vučković uspjela je da povrati starateljstvo nad sinom Aleksandrom u pravnoj borbi koju vodi sa bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Splitski sud vratio Severini sina
FOTO: Imperij.com

Splitski Županijski sud ponovio je svoju pređašnju pravnu odluku po kojoj su otac i majka dvanaestogodišnjeg dječaka dužni da dijele roditeljstvo nad svojim djetetom, odnosno da "roditeljsko pravo i dužnost obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno“. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko roditeljsrtvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te starateljstvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do još jednog obrta.

Naime, kako saznaje Slobodna Dalmacija, splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. februara ove godine praktično ponovio svoju prvobitnu odluku po kojoj su otac i majka dječaka dužni „starateljstvo obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno“.

Severina je za "Index" rekla da nije očekivala da će sud tako brzo donijeti novu odluku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije", rekla je Severina i dodala da  je splitski  sud ponovno  donio presudu kao i 2021. godine  koja je pola – pola. 

"Dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati, ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, "moćnih i nemoćnih žena i ženica", rekla je Severina nakon nove presude.

"Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja", dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA