Promjene na čelu "Еlektro-Bijeljine“, novi direktor Miodrag Peranović

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora ZEDP “Elektro-Bijeljina” usvojena je ostavka dosadašnjeg v.d. generalnog direktora Marka Mihajlovića. Njegovu poziciju preuzeće Miodrag Peranović, profesor na Ekonomskom fakultetu u Brčkom.

Promjene na čelu "Еlektro-Bijeljine“, novi direktor Miodrag Peranović

Peranović je bio i pomoćnik ministra za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske. Asistent je na Ekonomskom fakultetu u Brčkom. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Rođen je u Brčkom 1982. godine, a Ekonomsku školu u Brčkom 2001. godine.

Ekonomski fakultet u Brčkom, upisao je iste godine, a diplomirao 2005. godine na smjeru “Poslovna informatika”, na predmetu “Programski jezici” kod prof. dr Lazara Milićevića na temu ”Primjena Visual Basic-a u poslovima osiguranja”.

2006. godine je upisao master studij na Ekonomskom fakultetu u Beogradu – smjer “Kvantitativna analiza”, usmjerenje “Informatika”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Odbranio je temu za master rad pod nazivom “Elektronsko učenje u poslovnim sistemima”. Student doktorskih studija na Ekonomskom fakultetu u Subotici, Univerzitet u Novom Sadu, na smjeru Poslovna informatika.

Na Ekonomskom fakultetu u Brčkom izvodi vežbe na predmetima Informatika, Poslovni informacioni sistemi, Informacioni sistemi u menadžmentu i Elektronsko poslovanje.

Peranović je od 2016. godine član SNSD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA