„Darodavci" i „Ispružene ruke“ za bolju zajednicu: Inicijative mladih u Bijeljini uspješno sprovedene

Neformalne grupe pod nazivima „Darodavci-gifteri“ i „Ispružene ruke“ okupile su mlade ljude, učenike, studente i zaposlene uzrasta od 15 do 22 godine s područja Bijeljine.

„Darodavci" i „Ispružene ruke“ za bolju zajednicu: Inicijative mladih u Bijeljini uspješno sprovedene

U prethodnom periodu uspješno su sproveli projekte pod nazivima „Nauka ne čeka“ i „Obradujemo svoje drugačije drugare“. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Neformalna grupa mladih, poznata kao „Darodavaoci“, realizovala je projekat pod nazivom „Obradujemo svoje drugačije drugare“. Projekat je finansiran od strane USAID-a, IRI-a u saradnji sa Proni centrom za omladinski razvoj. Cilj ovog projekta bio je ukazati na probleme i potrebe djece s poteškoćama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Projekat „Nauka ne čeka“ realizovala je neformalna grupa „Ispružene ruke“. Oni su zajedno s profesorima i kolegama iz Poljoprivredne i medicinske škole - smjera farmaceuti, prodavali preparate na platou Biblioteke „Filip Višnjić“ i starijim sugrađanima mjerili krvni pritisak.

Želimo da iskažemo zahvalnost svojoj profesorici Dragani Savić i zamjeniku direktora Poljoprivredne i medicinske škole Vladanu Stanišiću na pomoći u realizaciji oba projekta. Takođe, najavljujemo nove projekte koji će doprinijeti našoj zajednici i obogatiti naše neformalno obrazovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

13°

  • 02:00

    13°C
  • 05:00

    13°C
  • 08:00

    15°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

320 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 04. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI