Teniserka oduševila transformacijom nakon dva porođaja, prekinula je karijeru zbog porodice

Nekada sjajna slovačka teniserka Dominika Cibulkova (35) iznenadila je fanove današnjom objavom kojom je pokazala svoju nevjerovatnu fizičku transformaciju.

Teniserka oduševila transformacijom nakon dva porođaja, prekinula je karijeru zbog porodice

Cibulkova, koja je nekada bila 4. teniserka svijeta i od tenisa se oprostila 2019. godine, posvetila se porodici i rodila je nakon toga dvoje djece te prilično izmijenila svoj izgled, ali sada je značajno smršala. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Foto: Instagram

"Ovo sam uspjela za šest i po ​​mjeseci. Recept? Počnite odmah, ne čekajte ponedjeljak, praznik, idući mjesec... Najvažnije je krenuti i imati plan. Tri osnovne stvari su dijeta - samodisciplina - vježba i pravilno postavljen kalorijski unos. Ako čovjek nešto stvarno želi to će i ostvariti. Cilj mi je izgubiti još 5 kg, bit će još teže, ali spremna sam i odlučna, a onda ćemo zajedno slaviti, obećavam", poručila je Cibulkova na društvenim mrežama uz objavljene dvije fotografije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Cibulkova je prvo dijete rodila u junu 2020. godine, a drugo sredinom 2023. te se nakon toga očito posvetila vraćanju stare forme u kakvoj smo je svi navikli vidjeti.

Kazala je kako je u posljednih šest i po mjeseci izgubila čak 17 kilograma.

Njen najbolji plasman na WTA listi je 4. mjesto iz 2017. godine, a tokom karijere je upisala 450 pobjeda, 299 poraza i osvojila osam titula. Nikada nije bila Grand Slam šampionka, a najbliža je tituli bila na Australian Openu 2014. godine, kada je igrala finale i izgubila od Kineskinje Li Na.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA