Mala matura u vrtiću "Petar Pan" u Bijeljini: Proslava završetka predškolskog obrazovanja za 29 budućih đaka prvaka

U petak je vrtić "Petar Pan" u Bijeljini priredio nezaboravnu ceremoniju - malu maturu za 29 budućih đaka prvaka. Ove godine, proslava je bila posebno značajna jer slavi desetu generaciju predškolaca koji će na jesen pohađati osnovnu školu.

Mala matura u vrtiću "Petar Pan" u Bijeljini: Proslava završetka predškolskog obrazovanja za 29 budućih đaka prvaka

Ceremonija je započela okupljanjem kod Saborne crkve u Bijeljini, nakon čega su mali maturanti ponosno defilovali ulicama grada do svog vrtića. Nakon svečanog defilea, uslijedila je dodjela diploma, gdje su mališani primili svoje prve diplome kao simbol završetka predškolskog obrazovanja. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Vesela atmosfera, muzika, ples i smijeh obilježili su završnicu njihovog predškolskog putovanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Mali maturanti vrtića "Petar Pan" naučili su mnogo važnih lekcija tokom svog predškolskog obrazovanja. Vaspitačice Sanja Pavić i Dragana Stankić igrale su ključnu ulogu u njihovom razvoju i obrazovanju. Njihova posvećenost, strpljenje i ljubav pružili su djeci sigurnu i podsticajnu sredinu za učenje i rast. Vaspitačice su djeci, ne samo pružile osnovne obrazovne vještine, već su ih učile i važnim životnim vrijednostima poput prijateljstva, poštovanja i ljubavi za svijet oko sebe.

U vrtiću su se djeca po prvi put suočila s kolektivnim radom i igrom, razvijajući osjećaj zajedništva i pripadnosti, a prijateljstva stvorena u najranijem uzrastu ostaju važan dio djetetovog života, pružajući im podršku i sigurnost u novim izazovima koji ih očekuju u školi.

Sada, obogaćeni ovim iskustvima, mališani su spremni da kažu "Zbogom, dragi vaspitači" i da zakorače u školske klupe. Mala matura vrtića "Petar Pan" bila je, ne samo proslava završetka jednog perioda, već i početka novog poglavlja u životima ovih mališana.

Ova svečanost bila je prilika da se obilježi rast i razvoj djece, ali i da se mališani zahvale svima koji su doprinijeli njihovom obrazovanju i vaspitanju.

U vrtiću "Petar Pan" su stvoreni temelji za buduće uspjehe, a sada je vrijeme da se ti snovi pretvore u stvarnost. Vaspitači i osoblje vrtića su za kraj poželjeli malim maturantima srećan put u svijet školaraca, te im poručili da svijet čeka da otkriju svoj sjaj.



Piše Tatjana Petrović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA