Pronađeno tijelo Dragoljuba Vidovića, majka i sin osumnjičeni za ubistvo

Policija je, nakon što je zaprimila prijavu da se u blizini šljunkara na Pavlovića putu kod Bijeljine nalazi beživotno tijelo muškarca, izašla na lice mjesta i utvrdila da je riječ o Dragoljubu Vidoviću čiji je nestanak policiji prijavljen 21. avgusta.

Pronađeno tijelo Dragoljuba Vidovića, majka i sin osumnjičeni za ubistvo

Kako je saopšteno policiji je prije šest dana prijavljen nestanak ovog lica iz Bijeljine, koje se, prema navodima ukućana, 18. avgusta otišao u nepoznatom pravcu.

U neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića putu, po dojavi građana, pripadnici bijeljinske policije, u ponedjeljak 25. avgusta 2014. godine, pronašli su beživotno tijelo nepoznatog muškarca. Sutradan je urađena obdukcija po naredbi postupajućeg tužioca, te je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, ubodima oštrim predmetom. Također je utvrđeno da se radi o Dragoljubu Vidoviću čiji je nestanak policiji prijavljen 21. augusta, a kojega ukućani nisu vidjeli od 18. augusta, saopštila je portparolka Centra javne bezbjednosti Aleksandra Simojlović.

Pod nadzorom nadležnog tužioca Nebojše Jovanovića, policijski službenici obradili su više osoba, a kao moguće izvšioce ovog krivičnog djela teško ubistvo slobode su lišili dvije osobe.

"Dnevni avaz" saznaje da se radi o majci i sinu, Radi i Mladenu T., koji će nakon kriminalističke obrade danas biti predani Okružnom tužilaštvu u Bijeljini. Pretresom njihove kuće pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu sa činjenjem ovog krivičnog djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 05:00

    8°C
  • 08:00

    10°C
  • 11:00

    15°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

113 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI