Spojite nespojivo i izgledajte odlično

Kombinacija majice i pantalone je odavno postala klasični stil, a svima je jasno i zašto: majica je idealna kada su napolju visoke temperature, dok su pantalone pametniji i laganiji izbor od predvidivih farmerica.

Spojite nespojivo i izgledajte odlično

Bilo da nosite samo majicu i pantalone ili im pridodate i blejzer, ovaj autfit predstavlja osvežavajuću modnu kombinaciju koja savršeno balansira između pametnog i kežualnog oblačenja. Ukoliko želite da ovu kombinaciju začinite još nekim modni detalj, odlučite se za kožne tregere za popodnevno piće sa prijateljima ili za cipele od antilopa za noćnu šetnju.

Za muškarce koji žele da daju svoj lični pečat ovoj kombinaciji, preporučujemo da izbegavaju čarape i investiraju u par pantalona koji se završavaju odmah ispod članaka. Ovako skrojene pantalone pokazuju da ste muškarac koji obraća pažnju i na najsitnije detalje i da odiše kontinentalnim šikom.

Što se tiče odabira majice, najbolje je da odaberete belu, crnu ili majicu u mornarskom stilu. Ne samo što ćete moći da ove majice iskombinuje i sa bilo kojim parom pantalona, koje imate u garderoberu, nego ćete odati utisak otvorenog i modernog izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 02:00

    12°C
  • 05:00

    11°C
  • 08:00

    12°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

142 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI