Vidovnjak predvidio pad aviona, kompanija promijenila let

Brazilska aviokompanija TAM odlučila je da promijeni broj leta svog aviona jer je jedan vidovnjak predvidio da će se avion srušiti odmah po polijetanju, prenose brazilski mediji.

Vidovnjak predvidio pad aviona, kompanija promijenila let
Veoma poznat u Brazilu, vidovnjak Jucelino Nobrega da Luzpobrinuo se da njegova predviđanja budu sačuvana kod notara.

Prema njegovim rečima, avion leta JJ3720 predviđen u srijedu, 26 novembra u 10.30 (GMT) na relaciji Sao Paulo-Brazilija imat će problema s turbinama i srušt iće se na jednu zgradu u glavnoj aveniji Sao Paula, odmah po polijetanju.

Kompanija, koja je zbog toga promijenila broj leta na JJ4732, navela je da je bezbjednost putnika prioritet zbog čega je, kako je navela, ozbiljno uzela u obzir upozorenje vidovnjaka.

Regionalna služba bezbjednosti vazdušnog saopbraćaja, kao i piloti, skrenuli su pažnju kompaniji da avioni nikada ne nadlijeću glavnu aveniju Sao Paula pri polijetanju.

Predvidio pogibiju Dajane, pogriješio u vezi vakcine za sidu

Mediji navode da je vidovnjak navodno predvidio pogibiju britanske princeze Dajane 1997. godine i smrt brazilskog predsjedničkog kandidata Eduarda Camposa prošlog azgusta.

Međutim, Nobrega nije pogodio ishod predsjedničkih rezultata 2006. godine i rekao je da će vakcina protiv side sigurno biti otkrivena 2008. godine.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 05:00

    8°C
  • 08:00

    11°C
  • 11:00

    18°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

139 cm

Promjena: -3cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI