Uspješna poslovna godina Doma Zdravlja Bijeljina

Dom zdravlja Bijeljina uspješno je poslovao u 2014. godini, u kojoj je ostvario brojne zapažene rezultate, nagrade i priznanja, a korisnicima obezbijedio kvalitetne uslove za liječenje, rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Zlatko Maksimivić.

Uspješna poslovna godina Doma Zdravlja Bijeljina

"Ovu poslovnu godinu završavamo sa pozitivnim poslovanjem. Godinu koja ostaje iza nas obilježila su i brojna priznanja i nagrade", rekao je Maksimović na prijemu za poslovne partnere i predstavnike medija.

On je naveo da su zaposleni u Domu zdravlja na vrijeme dobili sve plate, sa svim doprinosima, ističući da je ova ustanova zadovoljna saradnjom i sa partnerima i sa medijima na području Bijeljine.

"Nastojimo da, iako informacije nisu uvijek dobre, blagovremeno obavijestimo građane o svemu", rekao je Maksimović.

Šef Sektora za kvalitet Doma zdravlja Bijeljina Čedomir Radovanović rekao je da je ova zdrvstvena ustanova obilježila sve značajne datume u oblasti zdravstva, te postala prva u BiH koja je uspješno završila provođenje standarda ISO 14001.

Dom zdravlja Bijeljina ove godine dobio je nagradu Oskara kvaliteta u Beogradu, a direktor ustanove dobio je i Hipokratovu nagradu za životno djelo i uspješan rad i stvaralaštvo u oblasti zdravstva, koja se dodjeljuje jednom godišnje.

Nagradu za primarnu zdravstvenu zaštitu dobila je ove godine ljekar Nada Božović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    7°C
  • 11:00

    11°C
  • 14:00

    17°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

88 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI