Održan humanitarni Stand Up: "Macaglu" ispunio očekivanja, publika razočarala!

Sinoć je u velikoj sali Centra za kulturu „Semberija“ održana stand up komedija Dragana Marinkovića Mace „Macaglu“.

Održan humanitarni Stand Up: "Macaglu" ispunio očekivanja, publika razočarala!

Popularni glumac sinoć je u velikoj sali Centra za kulturu okupio ljubitelje pozitivne energije, smijeha i dobre zabave i pružio nezaboravan doživljaj.

Maca već godinama svojim izuzetnim smislom za humor nasmijava publiku kroz brojne pozorišne i televizijske uloge.

U vremenu kada živimo brzo i radimo puno, ljudi su željni šale i smijeha, pa se tako ova stand-up komedija pokazala kao itekako dobra antistres terapija.

Ovaj glumac i šoumen sinoć je u Bijeljinu došao humanitarnim povodom, i dao svoj doprinos kako bi se prikupio novac koji će biti doniran udruženju „Drugačiji svijet", koje okuplja lica sa autizmom, njihove roditelje - staraoce, stručnjake i sve druge građane koji žele da daju doprinos ostvarenju svih prava koje imaju osobe sa autizmom po međunardnim konvencijama.

Maca je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je dio te akcije, i što je na neki način ovom predstavom dao svoj mali doprinos. Takođe, uputio je apel svim ljudima koji su u mogućnosti, da pomognu koliko mogu ovo udruženje koje se brine o licima oboljelim od autizma.

Predsjednica ovog udruženja Vanja Blagić, istakla je da se dosta toga uradilo što se tiče sređivanja prostorija, te da imaju u planu još ovakvih akcija kako bi se prikupio ostatak sredstava. Ona je iskoristila priliku da se zahvali Draganu Marinkoviću Maci, što je pored svojih obaveza, izdvojio vrijeme i došao u Bijeljinu kako bi dao svoj doprinos u prikupljanju sredstava za pomoć licima oboljelim od autizma.

Nažalost, uprkos višenedjeljnim najavama, veća posjećenost publike je izostala. Ostaje samo da se zapitamo da li je malom odzivu doprinjela satnica prikazivanja predstave, loši vremenski uslovi ili smo jednostavno samo postali previše zauzeti svojim obavezama, karijerom i svim onim bitnim i nebitnim stvarima koje su u nama i oko nas, da smo zaboravili na riječ „humanost"?

Pripremila: Nataša M.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    9°C
  • 11:00

    14°C
  • 14:00

    21°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

93 cm

Promjena: -2cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI