Učenici O.Š. "Jovan Dučić" sinoćnim nastupom oduševili publiku (FOTO)

Sinoć u prepunoj sali bijeljinskog Centra za kulturu odigrana pozorišna predstava „Iz JA – grada u TI – grad“

Učenici O.Š. "Jovan Dučić" sinoćnim nastupom oduševili publiku (FOTO)

U okviru prve manifestacije osnovnih škola „Svetosavski dani 2016", učenici osnovne škole „Jovan Dučić" sinoć su u prepunoj sali Centra za kulturu „Semberija" izveli pozorišnu pedstavu  koju će bijeljinska publika zasigurno dugo pamtiti.

Predstava je rađena po istoimenoj knjizi, Grkinje Marsini Vigopulu, dok je sama tema predstave u snažnoj vezi sa najdubljim istinama Hristovog Jevanđelja.

Radoznala publika, počela je da se okuplja pola sata prije početka, nestrpljiva da vidi svoje učenike, djecu, rođake, koji su već u prvoj sceni svojim odličnim glumačkim talentom oduševili sve prisutne.

U ovom komadu učestvovalo je više od pedesetoro djece JU OŠ "Jovan Dučić", učenika od četvrtog do devetog razreda, koje je pripremala njihova profesorica srpske književnosti Jelena Kalajdžija uz pomoć đakona Bojana Čečara.

Sinoćnom maestralnom izvedbom, ova izuzetno vrijedna i talentovana djeca, svim posjetiocima priredili su nezaboravno veče, koje je na kraju sasvim zasluženo nagrađeno gromoglasnim aplauzom publike.

Nastupima O.Š. „Sveti Sava" iz Crnjelova i O.Š. „Dvorovi" iz Dvorova, večeras će zvanično biti zatvoren ovogodišnji festival „Svetosavski dani 2016", a školi koja ostavi najbolji utisak na festivalu, na kraju večeri biće uručeno nagradno putovanje.

Raspored nastupa na završnoj večeri manifestacije:

Osnovna škola „Sveti Sava" Crnjelovo 17.00 časova

Osnovna škola „Dvorovi" Dvorovi 19.00 časova

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    13°C
  • 02:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

103 cm

Promjena: -3cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI