Pomoć za Milanu Gajić u borbi protiv Laforine bolesti

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za hodočasnika Mirka Majkića, koji je krenuo na put od Banja Luke do manastira Ostrog. On je krenuo na hodočasni put sa ciljem da podstakne ljude da se uključe u akciju pomoći za banjalučanku Milenu Gajić, oboljelu od Laforine bolesti.

Pomoć za Milanu Gajić u borbi protiv Laforine bolesti

- Bijeljinska Gradska uprava i građani Semberije žele da pomognu Mileni Gajić, da se zajedničkim snagama pobjedi ova bolest, te da djevojčica ozdravi. Svjesni smo da je neophodno izdvojiti velika sredstva, prvo da bi se isfinansirala istraživanja za pronalazak lijeka za ovu rijetku bolest, a zatim za liječenje, te ćemo izvdojiti novac iz gradskog budžeta da bismo pomogli - naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Na račun porodice Milene Gajić biće uplaćeno 500 KM, a gradonačelnik Bijeljine izdvijiće i 200 KM za hodočasnika Mirka Majkića, da bi imao sredstava da nastavi put i zaliječi žuljeve od dosadašnjeg pređenog puta.

- Zahvaljujem se gradonačelniku Miću Mićiću na prijemu u svoje ime i prenosim zahvalnost i od porodice Gajić. Gradonačelnik je još jednom pokazao da je veoma human čovjek i da ima veliko srce, što je i do sada pokazivao kroz mnogobrojne humanitarne akcije. Takođe, zahvaljujem se i svim građanima Semberije koji su pokazali srdačnost, kao i vlasniku Etno sela „Stanišići" Borisu Stanišiću, koji mi je obezbjedio smještaj za odmor dva dana - naveo je hodočasnik Mirko Majkić.

On je na hodočasni put krenuo 19. juna iz Banjaluke i od tada dnevno pješači oko 40 kilometara. Put od Banja Luke do manastira Ostrog iznosi oko 700 kilometara, te se on nada da će, uz povremeni odmor, do odredišta stiži oko 6. jula.

Pozivom na broj 1432 građani mogu donirati 1 KM za pomoć Milani Gajić u borbi protiv Laforine bolesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    9°C
  • 11:00

    14°C
  • 14:00

    21°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

93 cm

Promjena: -2cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI