Pretučen advokat Duško Tomić

Advokat Duško Tomić pretučen je juče u dvorištu kuće u naselju Međaši kod Bijeljine, a kako prenose mediji povrede mu je nanio predsjednik boračke organizacije Mile Sekulić, koji je nakon incidenta, prijavljen policiji.

Pretučen advokat Duško Tomić

''Kako se osjećam? Nikako... Ja sam u vašoj emisiji i najavio da će biti reakcije. Ovo je dno dna, da predsjednik boračke organizacije na skupu u znak sjećanja na mog prijatelja priđe i pretuče me uz poruku da ovdje trebaju samo ulice za djecu Rusije'', rekao je Tomić za N1.

Prema Tomićevim riječima, Sekuliću smeta Ulica djece Evrope i Dječija ambasada, kao i ostale ulice koje je imenovao Olimpijski komitet i gdje svakoj pripada odgovarajuća boja.

''Rekli su da će da povade zelene bandere. To je mrak, dno i nisam očekivao da me u 64. godini pretuče jedan balavac. Imam visok šećer i pritisak, ali više boli poniženje nego udaraci. Žalosno je što niko nije prišao, shvatio sam kako se Nelson Mandela osjećao u Južnoj Africi. Njima smeta zastava Bosne i Hercegovine, ne odgovara im ulica za djecu Evropu, to je fašizam - ništa manje nego 1992. godine'', dodao je Tomić i zaključio

''Slučaj je odmah prijavljen policiji i vidjećemo hoće li biti preduzeti ikakvi koraci.''

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    7°C
  • 11:00

    11°C
  • 14:00

    17°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 27. Apr 2024. 05:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI