Ujedinjena Srpska najbolje za sve!

Poštovani sugrađani, evo pred nama je još jedan test! Proteklih dana smo nailazili na mnoštvo obećanja, neistina, betonskih stubova, metre tankoslojnog tzv. predizbornog asfalta, kesice namirnica i higijenskih paketa... koji jedva traju dok izvođači, dostavljači i primitivci ne "ispare" do sledeće mjesne zajednice.

Ujedinjena Srpska najbolje za sve!

Pitate li se gdje vodi taj već odavno ostarjeli način zadovoljavanja njhovog ega, i omalovažavanja jadnog i napaćenog stanovništva?

Moguće je da ima i onih koji se pitaju koliko će vas puta kupiti za istu cifru, kojom su iz vaših unaprijed raspoređenih kućnih budžeta, napunili svoju kasu, pa sad velikodušno i bratski pomažu?!

Mnogo čim ste ih zadužili, a oni vam se nikad nisu odužili. Mijenjali su dresove, trenere, terene, prijatelje, ali ćud je ostala ista. Pružali ste im šanse nebrojano puta. Znam, i ovaj put će imati podršku, ali vjerujem siromašniju nego predhodnih godina. I ne osuđujem vas, niste imali koga odabrati!

Provlače se ista imena i prezimena godinama, i ciljevu su im isti, samo LIČNI INTERESI! Toliko su se poistovijetili jedni sa drugim, pa im je ostalo samo da jedni drugim mijenjaju nadimke i prave skečeve! Šegače se, a svi bi u fotelje bez ijednog mogućeg realnog rešenja. Nije li to previše?!?

Bilo je trezvenih pojedinaca koji su gledajući te transfere, shvatili da je krajnje vrijeme za osvježenje. Zahvaljujući jednom takvom pojedincu, gospodinu sa mnogo hrabrosti, znanja, volje i energije nastala je UJEDINJENA SRPSKA! Nova, mlada politička stranka, ali odlučna sa stavom da ujedini sve unutar Republike Srpske! Takvi joj trebamo, ujedinjeni, i samo takvima nam ništa ne mogu.

Imali ste prilike da u našim predizbornim skupovima osjetite pozitivnu energiju, znanje, volju i želju da pokažemo da kampanje mogu biti korektne, iskrene, i kulturne. Da su ciljevi tačni, jasni, precizni, i realni.

Naša politika se ne zasniva na lažnim obećanjima. Naš politički program daje šansu mladima, da se ostvare kao ličnosti, kao akademski građani, kao patriote koje djeluju za bolji život i uređen sistem. Dokazali smo da smo zreli, odgovorni i sposobni da predlažemo nove zakone.

Zahvaljujući dr Nenadu Stevandić i Ujedinjenoj Srpskoj, svaka majka je za svako rođeno dijete dobila evidentiranu godinu staža u radnu knjižicu. Pokazali smo da je ovo stranka mladih obrazovanih ljudi koji nisu zaraženi korumptivnim virusom. Radimo na dobribit svih građana isključujući svaki lični interes!

Oformili smo tim za razvoj grada do 2020. godine. Imamo idejna rešenja za sve oblasti, ali i sve generacijske dobi. Podržavamo djecu, omladinu, porodicu, i penzionere. Naši prioriteti su natalitet, porodica, djeca, omladina, obrazovanje, privreda i ekonomija. Mi želimo da centri za kulturu služe svrsi, a ne da budu mjesta za "kafanska okupljanja". Prioritet je iz budžeta izdvojiti za penzionere, a ne za pse lutalice! Naš redosled ima smisla.

POŠTOVANI SUGRAĐANI, MISLITE LI DA JE VRIJEME UKAZATI POVJERENJE LJUDIMA KOJI NI NA KOJI NAČIN NISU ZAPOSTAVILI I UKALJALI OVAJ GRAD?

Ne dopustite da drugi odlučuju umjesto vas! Odgovoran čovjek uvijek bira najbolje za svoju porodicu, sebe, svoj grad i državu! Ujedinjena Srpska vam je na svojoj listi pružila izbor kandidata koji su obrazovani, profesionalno ostvareni, odgovorni i željni promjena u korist svih nas! Vi odaberite!

Kao odbornik u skupštini grada zalagaću se za:

- za kvalitetniju zdravstveno-socijalnu zaštitu žena;

- za zapošljavanje žena;

- za vaće kapacitete vaspitno-obrazovnih ustanova;

- za balans cijena u vaspitno-obrazovnim ustanovama (izjednačavanje u privatnim i državnim vrtićima);

- da svako dijete ima prava na dječiji dodatak bez obzira koje je po redu rođeno;

- za višečlane porodice;

- da majke sa troje i više djece imaju prava na mjesečnu platu...

Autor teksta: Vesna Marjanović

Informativna služba Ujedinjene Srpske, GO Bijeljina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 20:00

    19°C
  • 23:00

    17°C
  • 02:00

    13°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

103 cm

Promjena: -3cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI