Falsifikovanom novčanicom platila robu u prodavnici u Patkovači

Juče je na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina, evidentirano četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom.

Falsifikovanom novčanicom platila robu u prodavnici u Patkovači

Policijskim službenicima PS Janja, juče  u 09:15 časova, obratilo se lice iz sela Kacevac, opština Bijeljina, koje je tom prilikom prijavilo da su lica T.M i S.S, u proteklom vremenskom periodu, bespravno posjekli 65 mᵌ šume u navedenom mjestu.

Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici i šumarski tehničar ŠG „Majevica" Lopare su ustanovili da je prijava osnovana i o svemu izvjestili dežurnog tužioca.

Nakon provođenja radnji istrage, slijedi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Šumska krađa".

Pripadnici PS Bijeljina 1,  lišili su slobode lice K.M (1985) iz Bijeljine, zbog osnova sumnje da je na području koje pokriva PS Bijeljina 1 počinio krivična djela „ugrožavanje sigurnosti" i „oštećenje tuđe stvari"

Policijskoj stanici Bijeljina 1, 25. maja u19:45 časova, obratila se radnica trgovinske radnje iz Patkovače i tom prilikom prijavila nepoznato žensko lice da je, neposredno prije prijave, falsifikovanom novčanicom u apoenu od100 KM izvršila plaćanje. Policijski službenici SKP PU Bijeljina su preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje, a zbog počinjenog krivičnog djela „krivotvorenje novca" slijedi izvještaj Tužilaštvu BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    7°C
  • 11:00

    11°C
  • 14:00

    17°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 27. Apr 2024. 05:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI