Kao iz bajke: Plaćeni ubica se zaljubio u žrtvu

Plaćeni ubica Karlos Roberto de Hesus, plaćeni ubica iz Brazila, lažirao je smrt devojke koju je trebalo da ubije, nakon što se zaljubio u nju.

Zanimljivosti

Hitman je od Marie Nilze Simoes dobio 530 dolara da ubije Iranildes Aguiar Arauđo, jer je sumnjala da njen muž ima aferu sa njom. Neplanirano, Hitman se zaljubio u Iranildes i skovao plan kojim je planirao da zavara nalogodavca.

Naime, navodna žrtva je sebi pocepala majicu, Hitman joj je zalepio traku preko usta i vezao ruke pored tela, a ispod pazuha namestio mačetu da izgleda kao da ju je ubo. Zatim ju je celu isprskao kečapom, a "izvršen" zadatak fotografisao i poslao Simoesovoj kao dokaz.

Prevara je otkrivena samo tri dana kasnije, kada je Simoesova videla "ubicu" kako se ljubi sa devojkom koju je navodno ubio, nakon čega je otišla u policiju i prijavila da joj je Hitman ukrao 1.000 dolara.

Nakon privođenja, Hitman je ispričao detektivima celu priču, zbog čega su svo troje uhapšeni i pušteni uz kauciju. Hitman i njegova "žrtva" se sada suočavaju sa optužbom za iznuđivanje, a Simoesova za pretnju ubistvom.