Informacije o vodosnabdijevanju za 9. jul

Svakog jutra pratite servisne informacije iz Bijeljine na našem portalu ili na android aplikaciji.

Vodovod Bijeljina

Zbog otklanjanja kvarova, priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i rekonstrukcije vodovodnog priključka, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Crvenog krsta u Bijeljini i Šarampov u Janji, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Patkovača Blok broj 8, Kovanluci u Amajlijama, Velika Obarska, Brijesnica i Modran.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com