Informacije o vodosnabdijevanju za 13. septembar

Vodovod Bijeljina
Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika i izgradnje novih vodovodnih linija, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Jasenovačkih mučenika, Svetozara Ćorovića, Srpske Dobrovoljačke Garde u Bijeljini, Save Kovačevića, 1. maja u Janji i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Međaši, Triješnica i Ljeljenča.

Zbog radova na elektro-energetskim postrojenjima Pumpne stanice Ljeskovac ovo postrojenje će biti bez električne energije u vremenu od 08:00 do 11:00 časova, pa će u tom vremenskom periodu biti smanjen pritisak u mreži na potezu Ljeskovac-Kojčinovac-Glogovac-Janja-Nova Janja-Modran.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com