Obezbjeđena sredstva za izgradnju kanalizacije

Opština Bijeljina uspjela je da ispuni uslove za dobijanje donacija i kredita i obezbijedila više od 22 miliona evra koja će se u naredne dvije godine trošiti za izgradnju kanalizacije, rekao je danas načelnik opštine Mićo Mićić.

Obezbjeđena sredstva za izgradnju kanalizacije

On je na konferenciji za novinare istakao da je za izgradnju kanalizacije do sada uloženo 11 miliona evra, od čega sedam miliona iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj, a četiri miliona dala je sama opština.

Mićić je podsjetio na riječi direktora Evropske banke za obnovu i razvoj, po kome je bijeljinski projekat kanalizacije najuspješniji projekat infrastrukture u BiH.

"Sutra potpisujemo ugovore za još dva bitna projekta: nastavak izgradnje kanalizacije preko kolektora broj osam, kao i izgradnju sjevernog prstena kojim će do svih oboljelih od nefritisa na tom području biti dovedena voda", rekao je Mićić.

On je najavio i početak radova na trećem dijelu zaobilaznice, kao i projekat izmještanja željezničke stanice na čijem će mjestu biti postavljena autobuska stanica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 05:00

    8°C
  • 08:00

    10°C
  • 11:00

    15°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

113 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI