FOTO Drugo veče Beer festa: Kiša nije pokvarila dobar provod!

Kiša nije uspjela da prekine drugo veče BH Beer festa, a publika je sinoć, u nešto manjem broju od očekivanog, uživala u dobrom zvuku i pivu.

Jako kišno nevrijeme koje je zahvatilo Bijeljinu juče tokom popodnevnih časova prekinulo je tonsku probu, ali na svu sreću, to nije pokvarilo nastupe koji su planirani za veče.

Na glavnom stage-u program je otvorio alternatnivni bluz bend Loup Garou. Nakon toga su novosađani Pero Defformero otprašili najveće hitove u svom heavy metal turbo folk maniru, a glavna zvijezda večeri bio je frontmen nekoliko poznatih rok bendova, a sada solo pjevač - Tifa.

DJ stage je i sinoć bio rezervisan za mlađu publiku, a Angelo J, Ricochet i EDUY su bili zaduženi za muziku.

Večeras je poslednje veče ovogodišnjeg festivala, kao glavni izvođači večeri najavljen je Lapsus bend, a prije njih će nastupiti Insomnia, Bambi bend i Štrajk.

Na DJ stageu osim Helem Nejsea, koji će sigurno privući veliki broj ljubitelja hip hop zvuka, muziku će puštati Speaker Humpin' i DJ Moonjah.

Naravno, uz dobru muziku ide i pivo, a i ove godine na BH Beer festu je ponuda svih većih pivara iz regiona kao i nekoliko craft piva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA