Ukupno slučajeva
362 (+0)
Preminuli
10 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Ti si mi sve i ništa!

Kratka priča Ljubice Mlađenović

Lifestyle

Kad je to rekao zvučalo je veoma uvredljivo. Ja njemu ništa?! Kako to? Pa, jesam nešto. Prijateljica, komšinica, drugarica... Onda je dao svoje objašnjenje i ponovio rečenicu „Ti si mi sve i ništa". Posle toga mi nije bilo dobro. Lavina misli je krenula mojom glavom i ja sam već zamislila hiljade divnih romantičnih trenutaka i reči koje plove između nas.

Ipak, da ne bi otišlo sve ovo između nas u neprihvatljivom smeru, nastavili smo razgovor, ali menjajući teme. Ponekad bi njegova ruka krenula ka mojim ramenima, zadržala se koji sekund i nestala. To je bila, ili nesigurnost, ili vraćanje u priču da mi nećemo biti ništa drugo, nego dobri prijatelji. Razgovor s njim je nešto što je toliko jednostavno, a smeh propratna radnja iza svake rečene reči. A, onda ta rečenica ponovo zavlada mojim mislima i meni se kez razvuče od uha do uha" Ti si mi sve i ništa".

Koliko tu reči i osećanja ima.To je kao kad stojiš na pragu vrata. Nit ulaziš, nit izlaziš. A, ja od malena stojim na pragu i tu mi se najviše dopada. Tu sam negde na pola. Možda je i ta njegova rečenica , zpravo poruka. Poruka u kojoj mi saopštava, šta sve mogu da mu budem, ali razum upozorava da možda je ništa najbolji izbor.