Ukupno slučajeva
349 (+7)
Preminuli
10 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Supruga Vila Smita javno priznala da ga je prevarila

Džejda Pinket Smit priznala je u iskrenom razgovoru sa suprugom Vilom Smitom u svojoj čet-emisiji na Fejsbuku da je imala aferu sa reperom Ogastom Alsinom.

Džet-set

Glumica je suprugu objasnila da je odnos sa reperom započela u periodu kada su njih dvoje bili razdvojeni.

„Mi smo raskinuli. Od tada, kako je vreme prolazilo, spetljala sam se sa Ogastom", rekla je Džejda, na šta je njen suprug uzvratio pitanjem: „Spetljala? Bili ste u vezi?"

Džejda je objasnila da je sa reperom postala prijatelj pre oko četiri i po godine, a da se to razvilo u nešto više kada su počeli bračni problemi.

Slavni par je u braku od 1997. godine i imaju dvoje dece, a od prošle godine su ponovo zajedno.

Povod za ovaj razgovor je, kako su rekli, želja da raščiste spekulacije koje kruže medijima zbog intervjua koji je reper Alsina nedavno dao za radijsku emisiju The Breakfast Club.

Alsina je rekao da je bio u romantičnoj vezi sa Džejdom i da je čak njen suprug dao blagoslov za to, jer se „njihov brak pretvorio u životno partnerstvo".

„Jedina osoba koja može da da blagoslov u takvoj situaciji sam ja sama. Shvatam zašto je (Alsina) možda pomislio to, jer smo se ja i Vil prijateljski rastali", rekla je Džejda.

Ipak, kako je istakla, nakon tog perioda raskida i ona i Vil su shvatili da se i dalje vole.

„Pokušali smo na sve načine da pobegnemo jedno od drugog da bi na kraju shvatili da je to nemoguće", navela je glumica.