Ukupno slučajeva
3057 (+21)
Preminuli
69 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Mladić (23) se objesio na dalekovodu, djevojka napravila lažni profil kriminalca pa od žrtve iznuđivala novac

Miloš N. (23) pronađen je obješen na dalekovodu u Bijeljini, a policija je zahvaljujući oproštajnom pismu utvrdila da iza samoubistva stoji Marija M. (23).

BIJELJINA

Marija M. je od avgusta do oktobra ove godine na Instagramu napravila lažni profil koji je glasio na kriminalca iz Tuzle. Nakon toga je ucjenjivala Miloša N. koji joj je u više navrata isplatio ukupno 10.000 maraka - otkrio je izvor Srpskainfo iz istrage.

Policija je utvrdila da se Miloš N. koji je bio zaposlen kao čuvar u zatvoru, objesio zbog svakodnevnih prijetnji i ucjena.

- U toku je kriminalistička obrada nad M.M. u cilju utvrđivanja svih činjenica i prikupljanja dokaza, nakon čega slijedi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini o počinjenom krivičnom djelu iznuda - saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.