Dru Barimor: "Uopšte nisam išla u školu, a sa 13 godina sam završila na psihijatriji"

Američka glumica Dru Barimor otkrila je gostujući u radijskoj emisiji Hauarda Sterna da je sa 13 godina boravila na psihijatriji.

Džet-set

"Provodila sam se po klubovima, nisam išla u školu, krala sam mami auto, bila sam izvan kontrole", ispričala je barimor (46), čija je burna tinejdžerska prošlost poznata javnosti.

Glumom je počela da se bavi još u ranom detinjstvu, a kada je zasijala u filmu E.T., te je tada postala jedna od najvećih dečjih zvezda Holivuda. Ispričala je da je 18 meseci boravila u psihijatrijskoj ustanovi Van Najs."Tamo više nije bilo zezanja. Ako biste pravili gluposti, bacili bi vas u izolovanu sobu, ili vam ograničili kretanje vezivanjem", otkrila je.

Takođe je objasnila zbog čega ju je majka Džejd Baimore smestila u takvu instituciju.

"Mislila je da je stvorila čudovište i nije znala šta da radi sa mnom. Bio je to njen očajnički pokušaj, a ja sam stvarno bila izvan kontrole. Opraštam joj zbog takvog izbora. Verovatno je osećala da nema kome da se obrati", poručila je ona.

Glumica iz filmova "Čarlijevi anđeli", "E.T.", "Vrisak" i "Nikad se nisam poljubila", kasnije je prekinula sve veze s majkom, ali su potom ipak izgladile odnose.

"Danas je razumem, osećam dobrotu i empatiju prema njoj", rekla je.

Uprkos zastrašujućem iskustvu, kaže da je boravak u psihijatrijskoj ustanovi najbolja stvar koja je mogla da joj se dogodi.

"U bolesnom smislu, ništa bolje mi se u životu nije dogodilo, jer me je to ohladilo i smirilo", zaključila je Dru Barimor.

  • 20:00

    6°C
  • 23:00

    5°C
  • 02:00

    3°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI