Ibrahimović i Mihajlović uzeli mikrofon i zasjenili ostale zvijezde "Sanrema"

Nekadašnji srpski fudbaler i trener Bolonje Siniša Mihajlović i igrač Milana Zlatan Ibreahimović nastupili su sinoć u revijalnom dijelu festivala "Sanremo" sa pjesmom "Vagabundo" grupe "Nomadi" iz 1972. godine.

Džet-set

Prije nego što su otpjevali pjesmu, oni su govorili o tome kako je počelo njihovo prijateljstvo, o borbi Mihajlovića s teškom bolešću i o tome kako ga je Ibrahimović podržavao.

Objasnili su da su pjesmu "Vagabundo" izabrali jer su obojica lutalice, a gledaoce su "upozorili" da će im možda "krvariti uši" zbog njihovog glasa.

Voditeljski tandem, koji čine Fiorelo i Amadeus, potrudio se da pripomogne.

Nekadašnji saigrači su sada veliki prijatelji, a "Sanremo" je bio lijep povod da se ponovo sretnu i vrate osmijeh Italiji u doba pandemije virusa korona.

Na kraju su fudbalski asovi proćaskali. Mihajlović je čak "pecnuo" Ibru podsjetivši ga da nema pehar Lige šampiona, koji je on osvojio sa Crvenom zvezdom u Bariju još 1991. godine.

Zanimljivo je da se Ibrahimović dok je dolazio na festival našao u velikoj gužvi koja je nastala zbog saobraćajne nesreće.

- Nakon što sam tri sata sjedio u automobilu rekao sam vozaču da moram izaći. Zaustavio sam motociklistu koji je prolazio i pitao ga može li me odvesti u Sanremo. Srećom, bio je navijač Milana, vozio me je 60 kilometara na motociklu. Kad smo stigli, bilo je veoma hladno, a on je rekao da se prvi put vozio autoputem - izjavio je Ibrahimović.

Popularni Ibra je također objavio klip koji je snimio tokom vožnje kroz tunel, a nosio je kacigu i masku.

19°

  • 17:00

    19°C
  • 20:00

    16°C
  • 23:00

    12°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI