Petrović: Iznoseći laži čuvate propalu politiku raskošnosti i arčenja

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović smatra nedopustivom i bezobraznom reakciju samoproglašenog poglavice koalicije u Bijeljini Miroslava Milovanovića, koji se osjetio prozvanim nakon što je javnosti saopšteno da je Fiskalni savjet Republike Srpske konstatovao da je tokom prošle godine došlo do raskošnog i bahatog trošenja novca iz gradske kase u iznosu dva miliona KM, koji nisu bili planirani u budžetu grada, saopšteno je iz kabineta Gradonačelnika.

Petrović: Iznoseći laži čuvate propalu politiku raskošnosti i arčenja

"Zna se da se to desilo kada je prošle godine u našem gradu uspostavljena koalicija sa SNSD-om koja je poražena na lokalnim izborima i koja se grčevito bori da uz sebe drži dio odbornika i pokušava da nastavi propalu politiku raskošnosti i arčenja gradskog budžeta i javnih preduzeća na području Bijeljine", kazao je Petrović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je odbacio tvrdnje Miroslava Milovanovića da je "unovčio" dolazak u SDS i naveo da su građani na izborima pokazali kome vjeruju i da ta pobjeda nema cijene.

"Zna se u kojim političkim partijama se kupuju i vrbuju ljudi", kazao je Petrović i dodao da bi Miroslavu Milovanoviću bolje bilo da povede računa o javnom preduzeću "Vode Srpske" na čijem je čelu, a ne da glumi poglavicu po Semberiji", ponovio je Petrović i najavio da će protiv Milovanovića uslijediti tužba zbog laži iznesenih u javnosti.

Petrović je poručio Milovanoviću da se bliži kraj načinu vođenja politike i arčenja novca građana, koju predstavlja on (Milovanović) i njegova politička opcija i trabanati koji ih u tome prate.

"Ničija do zore nije gorjela, pa neće ni vaša", kazao je Petrović i dodao da on neće odustati, u okviru svojih nadležnosti, koje proizlaze iz zakona, od rada u interesu građana Bijeljine i uspostavljanja vladavine zakona i sprečavanja svake vrste samovolje i bahatosti pojedinaca.

18°

  • 02:00

    18°C
  • 05:00

    17°C
  • 08:00

    19°C
Umjereno oblačno
Drina Radalj

113 cm

16.06. 23h -9cm

Sava Jamena

313 cm

16.06. 23h -1cm

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI