ČETVORICA MLADIĆA POGINULA KOD ČAČKA Bili su deca za primer, ovo je prava tragedija

Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali od 18 ili 23 godine, rekao je jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

ČETVORICA MLADIĆA POGINULA KOD ČAČKA Bili su deca za primer, ovo je prava tragedija
FOTO: Novosti/Shutterstock/Instagram/192_rs

Do teške saobrćajne nesreće na putu Čačak - Gojna Gora u blizini sela Jančići došlo je kada je mladić koji se nalazio za volanom automobila "suzuki grand vitara" izgubio kontrolu i sa mosta sleteo u korito reke Kamenice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Četiri mladića starosti od 18 do 23 godine nastradala su na licu mesta, a vatrogasci pokušavaju da izvuku njihova tela iz provalije.

- Na lice mesta stigli su policija i vatrogasci spasioci, ali i roditelji nastradalih mladića. Automobil je potpuno smrskan. Do nesreće je došlo nekoliko sati nakon ponoći, kako smo čuli mladići su se kućama vraćali sa neke žurke. Ovaj seoski put je nepredvidiv i opasan, često zna doći do incidenata u saobraćaju, ali ni najstariji meštani ne pamte ovakvu tragediju - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Foto: Rina

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Slupani automobil rano jutros prvi je primetio upravo jedan od meštana kada je krenuo do prodavnice, koji je i obavestio policiju.

Sva četiri nastradala mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali bili su deca za primer.

VRAĆALI SE SA PROSLAVE PUNOLETSTVA DRUGARICE

Poznata su imena četiri mladića koja su poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Jančići kod Čačka. To su: Ognjen Vasilijević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović.

Prema podacima iz policije, Vasilijević je bio za volanom, Stančić na mestu suvozača, a Zekavica i Mićović na zadnjem sedištu "suzuki vitare".

Oni su se vraćali iz Jančića sa proslave osamnaestog rođendana drugarice.

Usled neprilagođene brzine sleteli su sa mosta, sa visine od oko četiri metra, u potok Jolovac koji se uliva u Kamenicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA